550637 Adetten 4 gün önce pembemsi bir akıntı geldi. Bir gün sonra (yani bugün) erken gebelik testi negatif görünüyor. Başına böyle bir şey gelen oldu mu ? Gelen kanamayı yerleşme kanaması olarak düşündüm ama değilse ne kanamasıdır bu 🙁
arirangg 550637 Yerleşme kanaması olabilir testte çıkmamıştır belki. Adetin gecikince test yap ya da bugün kan ver
funnymummy 550637 yerleşme kanamasıdır inşallah bozma moralini ☺️adetinin geçmesini bekle stres yapmadan 🙏
Yeniiianneee Yerleşme kanaması olabilir hamileyim bende olmadı. Hamile kalmadan bir kaç ay önce böyle bir durum yaşadım doktora sordum adet öncesi hormonel bir şey olabilir dedi adet de oldum o ay . Rabbim gönlüne göre versin canım ☺
550637 Yeniiianneee kasık ve bel ağrısı da var. 3 gün kala test yaptım dün de öyle bir akıntı geldi insAllah hormonel değildir de yerleşme kanamasıdır 🙁 sizde de bu ağrılar var mıydı 😔
Yeniiianneee 550637 ben hamile olduğumu öğrendigim zaman 3 günüm geçmişti ama her ay aynı hüsran yaşadığım için test yapmak istemedim ama o ay aşırı gaz ve kasık ağrısı üzerine test yaptım silik çizgi gördüm kan verdim 39 falan dı çok şükür Nisan’da doğumum var allahım isteyen herkese nasip etsin 🥰
550637 Yeniiianneee insAllah 🤲🏻 çok çok teşekkür ederim 🌹😇 size de hayırlı doğumlar dilerim Allah bağışlasın 🤲🏻😘
Dolphin16 Bendede yerleşme kanaması olmamıştı hiç. Adetim bir hafta gecikince test yapmıştım öle anlamıştım. Sende biraz daha bekle adetin geçsin biraz test yap garantilemek için kan ver cnm .
550637 Dolphin16 erken gebelik testi negatif çıktı dediğim gibi ama gelen kanama ister istemez beni umutlandırdı. Bunun yanında başka belirtiler de var tabi 🙁 adet gecikirse testten önce direkt kan testine gitmeyi düşünüyorum 😇 🌹