Yakut16 Kızlar Ekim ayında tüp bebek yaptirdim sonuç negatif ondan sonrada adetim 42 günde olmaya başladı adetim çok düzensizlesti bide bende polikistik over var ama adetim 32 günde bir önceden ☹️
Eken012 Yakut16 bende polistik over var adetlerim önceden düzenliydi sonra bozuldu tüp bebek yaptirdim hamile kaldım kalbi durdu. Simdi bekliyorum hayıt cayı iciyorum ve inofolic kombi kullaniyorum 4 aydir adetlerim duzeldi 28 gunde oluyorum.
1Lokumunannesi Yakut16 ilk denemede düşük yaşadıktan sonra ikinci adetim 2 buçuk ay geç olmuştum sonra normale döndü. Kullanılan ilaçlar sebebiyle oluyor demişti doktorum düzene girer
Esoo06 Tedavi de ilaç aldığın için Bi süre maalesef adet düzeni bozulabiliyor stres de etkiliyor Ama Bi daha kontrol e git istersen. Daha iyi olur
Esoo06 Yakut16 asilama zekai tahirde yaptırmıştım çok kötü. Şehir hastanesi bilmiyorum infertilite kısmını. Kaçıncı denemeydi
Esoo06 Yakut16 Allah yardımcın olsun kayıp çok üzücü Bi durum yaşadım. En kısa zamanda nasip eder insallah hepimize