3Tospikannesi Zehross03 test istemedi doktorum özele gidiyorum gerek duymadı bence olabilir vitamin almaları gerekiyor bende bulantıdan yiyemiyorum
ballikedii Zehross03 20+4 şuan 20+1 de gittik herşey iyi dedi sorun görmedi ama ben ister istemez endişe yapıyorum 18. Haftada gittiğimizde de 1 hafta kafası gerideydi şimdi de geride
Carpedym Benimde sat 6 ocaktı normalde uygulamada 7.haftaya giriş gibi gözüküyo 2 gün önce gittiğimizde 5 hafta 6 günlük çıktı 🤦♀️ bende anlamdım 🤷♀️
Zehross03 Carpedym doktor sorun yok dediyse güvenmekten başka çaremiz yok canım demekki ilerde tamamlıyor haftasını tam ❤️
ilgihazaal Zehross03 ay canimm. Ben hic kusmasigim icin o acidan dusunemedim.😞 Olabilir tabiiki bu yüzden
Eflinnisa Zehross03 ilk gittiğim zamanlar 5 gün gerideydi sonra 4 gün gerideydi 10 haftalık gittim tam 10 haftalıktı
Lazz61 Zehross03 bacım oda bişey mi ilk haftalar 1 hafta gerideydi 22 haftalık 11 geride 32+4 de 3 hafta 😂 benim çocuk geri geri kaçıyor resmen rahat olur 1-2 gün hiççç sorun değil
Zehross03 Lazz61 galiba kontroller arası gelişimi önemsiyolar günü çok fazla geride olmadıkça önemsemiyolar
Lazz61 Zehross03 benim 3 hafta az değil hani ama az da olsa kilo aldığı ve herşeyi normal olduğu için sıkıntılı bir durum yokmuş 15 gün sonra ki randevuda bakalım nasıl olacak