Esengll Kizlar 24+3 haftadayim 2 uc gundr artik beklediğim gün geldi resmen elimi koydugum her yerde pit pit atislarini disardan bile gorebiliyorum cok farkli ve guzel bir his gercekten 😍Sizde durumlar nedir
ArvenMom Esengll aynı 24+3 aşırı hareketli dışarıdan belli oluyo 21 haftalarda tekmelerini hissediyordum şuan çok daha sert ve uykudan uyandırıyo 😂😂😂😂🙈🧿
defneemom Esengll 34+3 icerden 3. dunya savasi veriyor resmen birde sanki artik hareketleri sertlesti kasiyor bu ara kendini cok zilli canimi acitiyor☹️
Dilsay Esengll Bugün itibari ile tam 25 haftalık olduk🥰Benimkide 24. Haftaya girince güm güm vuruyordu 2 gün falan dinlendi galiba yavrum hareketi kesildi bugün yine başladık hareketlere😂
beyzacmvrc Esengll 23+5 bizimde aynı hele bu sabahtan beri iyice coştu kızım kuvvetlendi dünden beri hareketleri ❤️ elimi koyunca değiyor resmen vurunca coook güzeel 😌🌺🌼
Hankub 27+5’ten bildiriyorum yerinde durmuyor 😅 sabah yataktan kalkarken kaburgama doğru bi tekme salladı sanırım gözüm açıldı 🥲
defneemom Dilsay ilk kez pazartesi yapti doguruyorum sandim😂 cok can acitan bir sey degil ama patliycakmis gibi hissediyorum
efeninannesiii_ Esengll 35 haftadan selamlar. Artık pıt pıt dokunuşlar gitti yerine tekmeler yumruklar konuşuyor 😂😂
elifcicek_07 29 haftadayız içimde sanki alien var ayakları falan dışardan net şekli ile belli oluyor sabah sorun değil ama geceleri de hiç durmadığı için uyku yorucu oluyor :)
Esengll elifcicek_07 zaten 25 haftalardan sonra git gide daha cok buyudugu icin rahatsizliklari da bi okdr artiyor herlde