Gizemmm-61 Arkadaşlar çok şiddetli bel ağrım var , ishalim lavaboya oturup yaparken bile canım cikicak sandım , 34+4 haftaligim bu doğum belirtisi mi , bünyenin doğuma hazirligimi bilgisi olan var mı
defneemom Gizemmm-61 34+3üm bende de kaç gündür çok şiddetli bel ağrısı var, şuan uzanıyorum ama rahat rahat uzanamıyorum bile
Slaedz Gizemmm-61 ılık duş al uzan yine geçmezse acile git nolur nolmaz ben ağrı hissetmediğin halde nstde sancım 120 ye kadar çıkıyordu iğneler haplarla doğumu durdurduk doğum görünüyorsa da ciğer geliştirici vururlar ağrını kesmek için serum vs verirler biraz daha durur bebişin sağlıklı gelsin❤️
hndstncvzlikek Ben bel ağrısı yaşadığım da 36. Haftadaydım. Hatta aynı regl agrısı gibiydi. normaldir bu haftalarda dedim uzandım yattım sabah oldu ağrı hala vardı. Arabaya bindik araba bir yer de çukura girdi çıktı ben sıçradım. Acile gitmiyordum normal diye ama o sıçramadan sonra acile gittim. Doktor doğum başlamış dedi. Acil olarak doğuma alacağım seni dedi. Bende özel de takipliydim hastanem bana 1 saat uzaktaydı. Hemen arabaya atladık acile gittik. Zaten makat gelişten dolayı sezaryendim. 1 saat sonra da doğuma alınmış oldum. Yani kesinlikle bu zamanlarda ağrı da sancı da doktora gidilmeli.
Gizemmm-61 hndstncvzlikek bilmiyorum oksurmekten bile korkuyorum şuan , sansimada sürekli büyük tuvalet yapma isteğim var
hndstncvzlikek Gizemmm-61 kesinlikle git en azından risk varsa belki ciğer geliştirici vururlar. İçinde rahat eder