Seymakocabey Doktordan ciktim simdi gecen hafta carsamba gunu keseyi gordu bugunde dayanamadim tekrar geldim kese düzgünmüş bebeğide gördü cok minik oldugu icin kalp atisini goremedim dedi boyle olupda saglikli gebelik geciren varmi 😓
Yazmelegi_ Seymakocabey ben kalp atışını geç duymuştum yani 7 haftadan sonra duymuştum eğer karından duyamazsak alttan bakcaz demisti ama minik minik kalp atışını duymustuk suan 15+2 olduk hersey yolunda
mammaaa33 Seymakocabey geç döllenme miydi son attığım posta bakar mısnız sizin de öyle miydi kesemiz bebek çok küçük dediler
Seymakocabey Yazmelegi_ karindan olcemedi bebegi altaan bakti oyle ölçtü minicik bisey var gibi sanki dedi ama duyulmiycak kadar kucuk dedi Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🤲❤️
Klbk25 Bende bugün 7+0 oldum kalp atışını duymak için pazartesi gidicem biraz daha mı geç gitsem . Geçen hafta gittiğimde kese göründü ama kalp atışı yoktu küçük olduğu için
Seymakocabey Klbk25 doktor bana 15 gün sonra rahat duyulur eger saglikliysa dedi yoksada tedarikli gel yatisini yapariz dedi 🙂
Seymakocabey mammaaa33 geç döllenme olmuş benimde az önce baktım son postta kürtaj oldum demişsiniz bı tane yaşayan evladin var ondan destek al ben öyle yaptım Rabbim onu benden aldı cennete birlikte gideceğim şefaatçim var 5 ocakta kürtaj oldum 19 Ocak son adet tarihim oldu birdaha vermiş nur gibi birde oğlum oldu 3 aylık olucak 4 gün sonra Allah nasip ederse 🤲
mammaaa33 Seymakocabey Allah bağışlasım Rabbim evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler verdin yaşayana zor gerçekten 🤲🏻 kürtajbasit olsa da insanın ciğerini yakıyor