Kubrabsyg45 Babykalamar ay yok canım bakırköy acile gidiyorum ben sorun olunca ilk açıklık muayenesi yapıyor bide ölçüm sonra nst veriyor. 2 3 defa gittim sonraya nst bırakıyor.hatta sonra serum verdi tekrar alt muayane tekrar nst verdi
ErenimBenim Kubrabsyg45 bende hep devlete gidiyordum çatı kontrolü yapar mi diye gitmistim yapmiyoruz demislerdi. özelde 38 haftamda yaptırmıştım
Kubrabsyg45 ErenimBenim bende acile gidicem yapmazsa özel gidip öğrenirim ama çok fayda vereceğini sanmam . Devlet illa normal diyor
melike098 Kubrabsyg45 bakmiyor canim devlet ben 41 haftalık dogum yaptim oğlumu en sonra çare sezaryen yapıyor iyiki normal oldu simdi ikinciye hamileyim bunuda normal istiyorum bende sezaryenden korkuyorum nedense
Fh2512 Kubrabsyg45 AA bende oraya gidiyorum banada çatı muayenesi yapmadılar tek değilmişim demekki. Tekrar gittiğimde sorucam bu sefer
esraakpinar Kubrabsyg45 en doğrusu bu aslında çatı muayenesi çok elzem olan bişey değil. Ve çatı muayenesi olmak isteyen birini ilk defa görüyorum 😅