mucizeeem_ 17+1 haftalığım hala öğrenemedim 4 oldu cinsiyet için gidiyorum fakat minik kendini göstermiyor 🥹
Elifeski22 mucizeeem_ kendini göstermeyince genelde kız derler çekinirmiş kız ama erkek öyle değilmiş hemen gösterirmiş kendini 😊 hayırlısı olsun İnşAllah görürsünüz
ummanidemirer 12.haftada yüzde yetmiş erkek dedi ama bilemiyorum ben hep erkek hissediyorum ama eşim şimdiden havalara girdi bile
ilgihazaal Elifeski22 ben ogrenmeden duramam 😁 sabrederim diyorsaniz yapin:) 14. Haftaydim ama 15+2de gidiyordu bebek öğrendiğimde
Elifeski22 ilgihazaal çok da güvenmiyorum kendime bakalım duruma göre olmazsa yine beraber öğreniriz 😁 çok da sabırlı biri olduğum söylenmez içimde birşeyi tutamam söylerim hemen
Aysegulinanc Elifeski22 14+5 de doktor %100 kız dedi geçen hafta detaylıya girdim kız olduğunu orda da söyleyince doktor iyice emin oldum
sumeyyeee_ Elifeski22 ben 14 şubatta öğrendim ve ona hediye kutusu yapıp sonucuda en alta koymuştum. Büyük sürpriz olmuştu😂😂🤭 ilk hamileliğim daha ve böyle bir şey nasip oldu, planlasan denk getiremezsin yani🥹🥰