Hira22mehdi Deryaa00 çok şükür kan değerlerim iyi çıktı yaşım 40 sadece yaş riskli çıktı onura biliyordum zaten iyiyiz çok şükür
Deryaa00 Hira22mehdi yanlış anlamazsaniz benim bi degerim 2.50 olması lazimken 3.84 çıkmış siizn kaç çıktı
Hira22mehdi Deryaa00 valla dr baktı kan değerlerin iyi yaşından dolayı risk var fetal DNA yaptırmak istiyormuşum dedi hayır dedim İnan hatırlamıyorum başka bişey sonuçlarım ablamda kaldı
Hira22mehdi Deryaa00 çok stres yapma bi ihtimal bunlar testler rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Deryaa00 Tulipati biraz riskli dedi ama çok yüksek bir risk değil dedi detaylı ultrasona girdim bi sorun çıkmadı bu testlerin tam doğruluk payı yok zaten kendinizi yipratmayin❤️
crazymommy Deryaa00 Kombine riskemi bakmamız gerekiyor bende 3 değer var ikili test 1/500 yaşa bağlı 1/800 kombine risk 1/3000 hangisine bakmalıyım çok korktum bende doktor çok bi açıklama yapmadı 🥺
crazymommy Deryaa00 Doktor sağolsun hiç bilgi vermedi o yüzden bukadar tedirgin oldum canım yaşım 27 🥺