Balbebek012 Anneler puffy bebek battaniyesi yapan var mı varsa yardımcı olabilir mısınız çok heves ettim. Kaç ip gidiyor neler gerekiyor 🙏
haticey4 Balbebek012 ben yaptım hem kızıma hem oğluma :) 5 tane ip gidiyor canım internette ayrıntılı anlatıyorlar ordan bakabilirsin :)) sadece ip gerekiyor elle örülüyor zaten
Aselhumaninannesi Balbebek012 bende yaptım iki tane ayrı ayrı birini büyük yatagi için örtü tarzında yastiklariyla beraber yaptım toplam 16 ip gitti bir tanesine de 7 tane ip gitti büyükler ama benim yaptıklarım
AyFa1608 Balbebek012 ben yaptım 6 iple yaptım 2 güne bitirdim. Sadcee dikkat gerekiyor başka bişey gerek yok 🙂 her satırın bittiğinde say ilmekleri başladığın sayı olmazsa çokmsomradan fark edip sökme sayarak ilerlersen daha rahat olur
rncst Balbebek012 ben yaptım 😇 6 adet ipten yapılıyo normalde ben 5 aldım esneyecek vs die iyi ki de öylw yapmışım bence çok güzel oldu acayip de uyguna geldi 3 günde bitirdim 😇
Balbebek012 haticey4 elle örüldüğünü bilmiyordum hemen ip sipariş vereyim o zaman çok heveslendim❤😍 çok sağol
selinsmother Merhaba 6 adet ip aldım 100×100 gibi bir ölçü oldu. Youtubeden izleyerek yaptım 2 gün sürdü 54ilmek 
Balbebek012 selinsmother muhteşem olmuş renk şahane😍 ya ben de örmek istiyorum hemen sipariş vereceğim🤗
selinsmother Balbebek012 hobioyun.com tanesi 23tlden aldım . Ona göre sipariş oluştur daha pahalıya alma 😊
Aselhumaninannesi Balbebek012 teşekkür ederim rica ederim ne demek o kadar pratikki kendinizi baya iyi kaptiriyrosunuz yaparken 😍 mendilleri nide ben yaptım
Ikiz_annesii selinsmother siteyi bulamadim link atar mısınız acaba. Bende yapmayı düşünüyodum ama haziriyla ayni fiyata gelince vazgecmistim
Balbebek012 AyFa1608 yaa tamamdır denemek yapmak istiyorum çok heveslendim iyi ki de uyardın beni mutlaka sayarım😍❤
rncst Balbebek012 kolaylığından ziyade duruşu da güzel olsn istedim ben bunu yaptım Bi deneyin eğer yapamazsanz bi sağ bi sol modeli var o en basiti onu deneyebilrisinz