Kayram Selam kizlar, 29 ekim pazartesi akşamı dışardayken nişanım geldi. Vücudumdan birşey çıktığını hissettim. Wc ye gittim, baktım kansız kahverengimsi değil sadece jöle gibi bir parca gelmişti. Akıntıdan farklıydı. Yani nişani illa benim gibi kanlı beklemeyin kızlar:)) şaşırmıştım anlam veremedim çünkü buradan edindiğim bilgilere gore kanlı bekliyordum. Neyse eşime birşey söylemedim panik yapmasin diye.Eve geldik gece oldu uyumaya çalıştım. Yok uyuyamıyorum dayanmaya çalışıyorum ama adet ağrısı gibi bi ağrı var. Her zamankinden bir tık daha fazla bi ağrı.Dedim herhalde büyük abdestim geldi. Gece 4 de yataktan wc ye gitmek icin doğrulur doğrulmaz. 1 bardak kadar jöle gibi şeffaf bi su aktı kendimi sıktım acaba idrar mi diye yok akıyor. Eşimi uyandirdim. Hemen hazırlandık gittik. Tabi gece olunca 10 dk da gittik hastaneye. Bu arada gittiğim hastane istanbul'da nisa hastanesi.Nöbetçi doktora denk geldim. Çatım dar olduğu icin beni alttan muayene pek edemedi. Haliyle suyumun geldiğini anlayamadı.İdrarını kaçırmış olabilirsin dedi. Ben israrla su dedim idrar boyle olmaz çünkü :)) suyun geldiği anlasilmayacak gibi değil. Nst de 40 lar da hep sancım çıktı. Bu da doğum icin yetersizdi ama sancılarım düzene girmişti.Neyse ben saat 8 olmasını kendi doktoruma da görünmek istediğimi söyledim. Turnusollu bez verdiler. 9 gibi kendi doktoruma girdim alttan muayene etti ve rahmimdeki kemiğin egri ve çatımında inanılmaz derecede dar olduğunu istesemde normal yapamayacagimi söyledi. Nöbetçi doktorun verdiği beze baktı suyumun sızdırdığını doğumun başladığını ve yatısımı verdi. Saat 2 de oğlumu doğurdum.Saat 3 de de ben ayildim ve Odama geldim sezeryan ağrılarım vardı. Ama inanın kızlar evladinizi görünce ağrı felan kalmıyor.38+2 de oglumu 4 kilo ustu doğurdum ama ertesi gün 3800 kiloya düştü. Şuan icin sağlıklıyiz dun de taburcu olduk evimize geldik. Cok uzun oldu biliyorum ama ben uzun doğum hikayeleriyle burada çok tecrübe kazandım. Umarım bende siz güzel annelere faydam olmuştur. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim. Hakkınızı helal edin :)
Kahverengi_ruya Kayram öncelikle Allah analı babalı büyütsün genel anestezitle mi sezeryan oldun uyanman cok zor oldu mu sütün hemen geldi mi benimde sezeryan görünüyor ve acıkcası sezeryan dan korkuyorum sonrasında toparlanmam diye
Kayram Kahverengi_ruya ben kendim genel anestezi istedim canım. Uyanmam dikişler vs.1 saati buldu direk hadi duygu hanim uyanın dediler ve uyandım. Doğum yaptığım gün sutum geldi. Hatta benim göğsüm küçüktür sütüm gelmez diye düşündüm ama şuan göğüs pedi yetistiremiyorum. :)