Binnur-cam D67 bende serklajlıyım 13 haftamda atıldı dikişim ama başıma gelmedi öyle birşey bol su iç idrara çıktıkça atarsın vücuttan
Sevilayms D67 Bende korkuyorum olursa nasıl anlasılıyo , her hafta doktora gitmekten de yorulur oldum artık . Böyle de içim içimi yiyor.
Sevilayms Binnur-cam İnsallah yeterli olur progestan falan kullanıyoruz ya vajinal enfeksiyondan da cok korkuyorum .
Binnur-cam Sevilayms progestan erken doğum ve düşük riski için veriliyor enfeksiyonla alakası yok .. Günlük ped kullanıyosan onu bırak ilk işin mümkün oldukça ıslak kalma sık sık çamaşır değiştir ..
Sevilayms Binnur-cam Biliyorum progestanı neden kullandıgımızı Vajinal olarak alıyoruz ya hani sabah aksam bundan dolayı enfeksiyona sebep olur mu diye dusunuyorum bazıları eldiven kullanıyormus
Binnur-cam Sevilayms hee yok zannetmiyorum onunla alakalı olduğunu aylardır ben kullanıyorum öyle bi şikayetim yok zaten yaparken elimizi yıkıyoruz enfeksiyon gebelikle alakalıdır muhtemelen hormonlardan daha hassasız normal zamana göre
Binnur-cam Sevilayms sizler idrar yolu enfeksiyonuyla ben vajinal enfeksiyon ile savaşıyorum 1 ay olucak nerdeyse klasik hemen cinsel ilişkiden derler ama değil serklajdan dolayı zaten aylardır yapmıyoruz yada dışarda wc girmişsindir ondan denir oda yok hastane harici dışarı çıkmıyorum günlük pedden şüpheleniyorum yada artık dikişlerden dolayı oluyo bilemedim anlamadık yani sorunu .. Yani demem o ki olacağı varsa her şekilde oluyo biz kendimizi ne kadar korursak koruyalım Allah başka dert vermesin inşallah 🤲
Sevilayms Binnur-cam Geçmiş olsunn Vajinal enfeksiyon belirtileri neydi Vajinal kültür mü aldıgında cıktı 🤷🏼♀️ Amin insallah mental olarak artık uçlarda hissediyorum , yavrularımızı kucagımıza alınca gececek ama bılıyorum ınanıyorum 🙏🏻
Binnur-cam Sevilayms sağol canım sanada çok geçmiş olsun . İlk bi kanamam oldu 1 hafta yattım hastanede kesildi şükür ozaman vajina içine baktı doktor ozaman söyledi hatta antiseptik bişeyler sıkmıştı fitil falan kullandım sonra lekelenmem oldu sefer kahverengi gene gittim doktora dikişler alınsın artık dedi 36 haftada alıcaktık 34 haftaya çektik dikiş alma işini bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil geçer .
D67 Bana doktorum progestana ara ver dedi 3 günde bir onun yerine gynolonexinimi diye bir fitil var onu kullan dedi her gün iç çamaşırını değiştir sonra doktor kontrolleri i aldatma suphelendigin bişey varsa doktorunla iletişime geç bol su iç tuvalet sana özel olsun pamuklu iç çamaşırı kullan ütüle progestani eldivenle köy vajinal alıyorsan eğer ayaklarını sıcak tut sonrası Allah’a kalmış bol dua et stres yapma biz essegi sağlam kazığa bağlayalım olan gene olmuyormu oluyor mesela mantarın önüne gecemiyorsun en aza indirmeye çalışıyorsun yapacak bişey yok hakkımızda hayırlısı inşallah sağ saglim bebeklerimizi kucağımıza alırız 🤲
D67 Arkadaşlar progestani birde yan etkilerini okursanız mantar yapar yazıyor birde çıplak elle kullanmayın vajinal enfeksiyon geçirirsiniz napalim onu kullanmasanda olmuyor😔
Binnur-cam Ebrunn_trn 34+5 olduk şükür canım 🤲 gebeliğin kaçınılmaz sorunlarından birtanesi galiba canım benim hala akıntım çok bir fitil vermişti acildeki doktor kendi doktorumunda izniyle 3 günde bir onu kullanıyorum.. Geçmiş olsun sanada bir an önce geçer inşallah 🤲
Binnur-cam Ebrunn_trn bir kutu yazmıştı zaten vagihex galiba adı 3 günde bir dediği için bitmedi hala kullanıyorum sonra 3 4 tane kaldı herhalde