Oges İşkembe çorbası ve kelle paçanın hamilelikte bir zararı var mı ciğer yenmez diyorlar diğerleri içinde geçerli mi aceba ? Yiyen var mı
parasetamoll Oges iyice temizlenip iyice pişirilirse bi sıkıntı olmuyor ben hep yedim evde yapılıp temiz olursa sıkıntı olmuyor tabi aşırıya kaçmadan. :)
Deletedmom328 Oges valla canım haftada 2 kere içiyorum ciğer de yedim hep aşeriyorum yani bunlara ve şimdilik bişiyimz yok çok şükür
Selenaygur Oges canim bende vazgecemeyenlerdenim ve daha dun aksam kokorec yedim 😀 ama doktoruma sormustum ben haftada birkez yiyebilirsin dedi sadece midye yeme onun temizliginden emin olamayiz demisti oda sakatat degil zaten 😀
Deletedmom328 arbustoo aynen valla çok sever oldum hamile olduğumdan beri yağlı eti sakatatı felan 😂😂
Eylul2018 Hamile kaldığından beri canımın en aşırı istediği şey midye ve yiyemiyorum ya doğumdan sonra da sakıncalıymış nerde görsem ağzımın suyu akıyor resmen 😂😂😂
HafizeAh 31 yaşındayım bu yaşıma kadar 3 defa ciğer yememişimdir hep annemin zoruyla bir iki lokma yerdim. Hamile olduğumu bilmeden 3 gün üst üste ciğerciye götürttüm kendimi🤤🤤 eşim sorardı iftara ne yiyelim ciğeeerrr diye yazardım. Daha doğmadılar şimdilik bi sıkıntımız yok görünüyor 🙏🙏🙏