Ayc4n Dilekata123 gebeliğimin başundan beri tahlillerimde enfeksiyon çıkıyor idrarımı yaparken yanmam olmuyor hiç belirtim yok ona rağmen birsürü ilaç kullandım ama geçiremedik
Dilekata123 Ayc4n peki bebeğe etkileyen duum olurmu sonuçta naptiysaniz geçmemiş kaç haftalık oldunuz erkem doğum riski olurmuymuş
Dilekata123 Yazmelegi_ kendi doktorum önerisi ile tek kullanımlık ilaç içiçem su desen litre litre içiyorum artık hayırlısı
Ayc4n Dilekata123 bebek için sorun olmaz sizi rahatsız eder demişti fitil verdi en son ama yine aynı geçmiyor
Dilekata123 Ayc4n Allah’ım en kısa zamanda şifamızı verir sağ salim kucaklarimiza alırız bebekleri canm 🌸
btllsk Dilekata123 Nioli yağı canım hem ilaç kullanmıyorsun hemde enflasyon gidiyor. Ben çözümü onda buldum.
Dilekata123 btllsk nasıl kullanıyorsun biraz zahmet olmazsa tarif edermisim acaba inşallah banada iyi gelir en azından kullanırım
btllsk Dilekata123 Gece yatmadan iç çamaşırına iki damla damlatıyorsun canım bu kadar 🙂 o ilaçları falan kullandım hiç biri fayda etmedi bana bi bunda çözüm buldum sadece 🙂
btllsk yaman2802 Yok hayır https://www.hepsiburada.com/monoville-nioli-uucu-yai--niaouli--100-saf-analiz-sertifikali-10-ml-p-HBCV00000EAUUP?magaza=Monoville&url_src=and-product-detail Burdan sipariş ettim