karanmom Konya’daki arkadaşlarım daha çok yeni hamileyim 4 haftalık ve Konya’da da tayinciyiz yeni geldik henüz hiç birşey bilmiyorum, en iyi doktor ve hastane fikriniz var mı fiyatları ile çok teşekkür ederim şimdiden 🤍
AyFa1608 karanmom Ahmet başarana gidiyorum. Çok çok memnunum her muayenesi detaylı ve sonra renkli bakıyor. Her kontrolden sonra renkli görüntülerini whatsaptan da atıyorlar. Muayenesi 750 lira.
Mervegc karanmom Medova hastanesi / Fuat Demir . Aysel Kamer de çok iyi kesinlikle tavsiye ederim . Muayene 475 lira doğumu biz de bilmiyoruz çünkü her ay değişiyor.
BbabyMom karanmom medovaya gidiyorum Seçil hanım memnunum Fuat demırde duydum ıyı bır doktormus muayene 475 dogum 10 bin tabıkı artmazsa 😅
AyFa1608 anakuzusuu bende öyle duydum da o kısım beni çok bağlamıyor açıkcası🙂 ben biraz riskli olduğum için kontrollere oraya gidiyorum. Doğumu nasipse Selçuk tıpta yapcam canım
AyFa1608 Aysll33 öyleymiş ya.. 30 ocakta detaylıya gittim 600 verdim. O zaman normal muayene 500 dü yılbaşından sonra muayene 750 detaylı 800 olmuş. Biraz fazla ama hakkınm veriyorlar
Aysll33 AyFa1608 ewet çok güzel ilgileniyor ama çok yükselmiş Hacer yavşana da iyi diyolar hiç gitmedim bı bilgin varmi
SelmaBulut Aysll33 ilk doktorum du odaya aynı anda 3 kişiyi alıyor ve 2 dk ilgilenip gönderiyor aşkım canım diyerek kandırıyor resmen
FtmnrTry Aysll33 ben gidiyorum canım hacer yavşana muane 400 tl dogum 8.500 dü en son sigortalı fiyat bu suan degststyse bılmıyorum bende yarın gidcem kntrole ama suan hacer hanım amelıyatı ıcın 2 aylık ızınde bitmek üzere izni ama
Tombikis96 AyFa1608 canım peki bilgin var mı hani diğer hastaneler kıyafetle yaptırıyor ya 15 Temmuz filan Selçuklu tıp önlük mü giydiriyor yoksa kıyafetle mi doğuma alıyor sorum biraz saçma olabilir K.bakma ☺️
Ayss_ karanmom evet var her seferinde verir görüntüyü çıktı olarak. Telefon numarasında veriyor 17.00 a kadar sorduğunuz soruları cevaplar
Gizem_25 @AyFa1608 Selçuklu tıpta hangi doktora gözüküyorsun canım bende başaran takipliyim Selçuklu tıpta doğumu sen mi istedin
AyFa1608 Gizem_25 selçukta normal polikliniğe gidiyorum canım özele değil o yüzden sürekli değişiyor bakanlar. Selçukta doğumu şöyle doğumu devlette yapcam özele imkanım yok şu an. Hamileliğin başından beri selçuğa gidiyordum detaylıya başarana gittim. Detaylıda rahim ağzında kısalık çıktı. Erken doğum riski var dedi Ahmet başaran en iyi küvez selçukta dedi. O yüzden muayeneye Ahmet beye gidiyorum bi yandan da selçuğa gidiyorum kaydım olsun diye. Doğumu da orda yapcam nasip olursa.