Sultan42 kardeleng çok teşekkür ederim rabbim sizlerede nasip etsin tamamıyla allah vergisi hiç birşey yapmadım
Azrazerin Emell valla kordon bebeğimin boynumdayken çok kendimi düşünemedim diyim☺️Ama keşke işk doğumdada öyle olsaymışım cesaretsiz davranıp dikişe vurdum kendimi
ebrucaliskan Esracim Deletedmom308 aynen özellikle mi görüşmek gerekiyor acaba daha doğuma çok olduğu için doğum yöntemini hiç konuşmadım doktorla
Deletedmom308 ebrucaliskan galiba öyle konuşmak gerek. Ya da kesmemeyi prensip edinmiş bi doktor bulmak lazım :)
ebrucaliskan Emell 36. Haftadan sonra başlamak istiyorum perine masajına biraz da çatı yapısının uygun olması gerekiyo sanrım
ebrucaliskan Azrazerin yürüyüş ve platesin çok etkisi var zaten tebrik ederim çok rahat bi doğum olmuş
Ozbead Deletedmom308 Canım evet kesisiz de olabilir ama ilk doğumlar yırtılma nedeniyle direk kesi atılıyor yırtılmasındansa kesi daha iyi bence birde bebeğin kafa boyutunun da önemi çok bence
EmelBG ebrucaliskan Ben yapmadım ama bizim doktor genelde çoğu kişide öyle yaptırdı yaptırıyor .Umarım benimde öyle olur %70 doktor %30 sana bağlı zaten🙈
asminko345 ebrucaliskan Kesinlikle perina masajına başla canım esnet bende haftaya başlıcam zeytinyağıyla haftada 3 kez yaparsan kesisiz Doğum yaparsın
asminko345 Esra8861 Doktorlar 32 haftada başlayın diyorlar bende haftaya başlıcam Videolar var kuzum internette bak istersen