Btas Yenidoğan alışverişime başladım hanımlar fakat emzik konusunda birz kararsız kaldım emziği tutsun istiyorum bibs markasının kullanan oldumu hangi modelini veya hangi ürünlerden memnun kaldınız emzikde 🥰
beyzacmvrc Btas genelde bibs ve avent öneriliyor ben avent aldım O zaman akıl edemedm karanlıkta parlayanlari varmış keşke öyle alsaymisim🤭 amazondan al avent alcaksan baya uygun orda
Tugceee95 Btas henuz kullanmadım ama bnmde öncelik avent gece ısıklı olnlardan oldu aldım we babyde aldım bibs gibi kaucuk gorunumlu olanını duruyor bakalım kullanır ınsallah😅
Btas beyzacmvrc avent de düşündüm evet acaba bir cift avent bir cift de bibs mi alsam home office çalışmaya devam edeceğim alışmasını istiyorum aslında o yüzden kurtarıcım hangisi olur bilemedim☺️
beyzacmvrc Btas bibs görünüş olarak çok güzel ama siz bilirsiniz yine ben avent tercih ettm çift çift alma bence bibsler tek de satılıyor 😊 tek tek al o zaman
Btas Sila66 Ahh eşlerr ama we baby de çok memnun blog yorumlarında gördüğüm kadarıyla avent bir başka diyorlar ama ☺️
Btas beyzacmvrc evet aslında daha mantıklı fakat kauçuk mu damaklımı bilemedim ilk bebek biraz tecrübesizim bu konuda
Btas Tugceee95 ya umarım kullanırlarrr ☺️ Herhangi bir yan etkisi yoktur sanırım bu emzik durumunun yani öyle düşünüyorum 😄
Btas balkizinbebegii aslında bende düşünmüyorjm fakat home office çalışıyorum belli bir süre sonra işime devam etmek istiyorum gözümün önünde en azından belki bir kurtarıcım olur istiyorum🥲
Tugceee95 Btas yok sanmıyorum sadece bebekle alakalı hepsını tutmuyorlar galıba herkezde farklı gibi hayrlısı artk saglıkla gelsınler 🙏🏻🥰
Hatmila Btas bende Philips avent air night ve soothie aldım inşallah birini tutar ben ebebek indiriminden aldım ama amazon da daha uygunmuş oraya bakabilirsin canım 🌸
HaticeC123 Kauçuk modelini aldım canım. Yani avent bide o var artık inşallah ikisinden birini tutar ☺️ @Btas