Aspenya44 evettt değil mi vicdan azabı çekiyor insan bende çok erkek istiyorum birde ilk hamileliğim ve eğer kız olursa sevmeyecekmiyim kabullenmeyecekmiyim onu diye kendime kızıyorum, insan fıtratı bir şeyi istedimi illah o olsun istiyor ama rabbim en hayırlısını veriyor her zaman olumlu düşün abla ne evlatlar var görüyoruz annelerine zulmediyorlar bak inan belkide rabbim sana yazmama vesile oldu biz 2 erkek 2 kızız annem dün ameliyat oldu ablamla ben sabahtan beri 4 dönüyoruz annemin etrafında yemeğini yaptık temizliğini yaptık benim hamileliğim riskli yatmam gerek sürekli ama inan içim el vermiyor annemi bırakmaya 2 erkek kardeşim var 1 tanesi dünden beri 1 kere aramış diğerinin elinden telefon düşmüyor annem inliyor acıdan ne oldu demiyor bile o yüzden ben inanıyorum ki Rabbim her zaman en hayırlısını verir. Belki 3.sü erkek olacak belki 4.sü belkide hiç erkek olmayacak kız olsun camurdan olsun demişler böyle düşün ❤️ şimdi hayaller kur isimler bul kızına ben eminim o senin dünyan olacak ❤️
Aspenya44