catandgirlmom ayse_1960 farketmez açlık tokluğun etkilediği bir değere bakılmıyor 😊 ben gittiğimde perinatoloji detaylı yltrason yaptı 11+4 tü burun kemiği ense kalınlığı vs sonra kan almaya gönderdi bizi sonuçlarımız da 8 güne falan çıktı
Sinemenem ayse_1960 Aç karnına kan vermek her zaman daha iyidir demişti doktorum bende önce hep aç giderim
pelinden ayse_1960 ben öğleden sonra gitmiştim yemek falan da yemiştim. Hem kan alındı hem ultrasonla bakıldı 😊
Fik catandgirlmom kuzu benim sonucum 2 günde çıktı hemde devlette şaşırdım Papp ile HCG değerin kaç çıkmıştı
catandgirlmom ayse_1960 alıyorlar ama kan değerlerine değil kanda ki hcg ile alakalı 2 değere bakılıyor, yaşınız kilonuz aile geçmişinizde hastalıklar vs herşeyi sorup bir risk hesaplaması yapıyorlar
catandgirlmom mrsozturk evet karından baktı bana ama normal kadın doğum değil perinatoloji baktığı için bebeğin her şeyine baktı uzunda sürdü o haftalarda bebek çok küçük olduğu için bastırmıştı her şeyini net yakaladı.. bebeğin beslendiği damarlara varana kadar baktı 😊
mrsozturk catandgirlmom maşallah bayağı detaylı olmuş 🙈 biz de yarın göreceğiz inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırız 😊
Prensesm Tok gittim iki gün önce yaptırdım ultrasonla bakıyorlar sonra da kan almak için yolluyorlar sonuç ta 10 gün sonra çıkacak dediler
catandgirlmom ayse_1960 ahh süper valla o kadar güzel bakıyor ki perinatolog ikiliden önce 8. Haftada gitmiştim bebek gibi değildi şekli ikilide bildiğin bebek gördüm eli vs kıpırdayan kafası burnu olan 🥲 içiniz rahat olsun bu sadece tarama testi risk hesaplaması risk çıksa bile kesin tanı anlamına gelmiyor.. doktorumuz bizi en başta bilgilendirdi olurda risk çıkarsa fetal dna tavsiye ederim %99 doğruluk payı var dedi.. çok şükür düşük risk çıktı gerek kalmadı
ayse_1960 Sila66 😊valla bana tok gel dedi gibi geldi ama tam emin olamadım normalde bende aç giderim ama saat 10 da randevum o saate kadar aç kalamam zaten şekerim düşüyor
catandgirlmom Fik free bhcg 0.83 mom, papp-a 0,57 mom nt:1,22mm 0,98 mom çıkmış valla 😂 böyle anlaşılır mı bilmiyorum ama hepsinde düşük olarak çıkmış sonuç 🥲
isyva99 Kesinlikle tok karına gidilmesi lazım, hatta girmeden 10 15 dk önce meyve suyu falan içmen lazım, bebeğin hareketli olması gerekiyor, aç giderseniz doktor zorlanabilir