Hayriye1234 sonnenschein gayet güzel. Aslında yakın zamanda olup böyle isimler koyma adeti edinsek ne güzel olur 🌼
sonnenschein Hayriye1234 şuanda konulan isimlerim modası birkaç sene sonra geçecek gibi ama bu tarz isimler hep kullanıldığı için sanki daha içime siniyor🌸
Hayriye1234 sonnenschein evet daha az önce istemeden bir anda biriyle tartıştım bu konuda bir postta 🤭 dayanamadım o an. Hele Mia , liya falan. Kedi ismi gibi 🤭🤭
sonnenschein Hayriye1234 ya🙈 herkes özgür tabi bizler sadece fikrimizi söyleriz tartışma olmasın güzellikle konuşalım 🙈🥰🥰🌸
Hayriye1234 sonnenschein kesinlikle. İlk defa birine dayanamayıp saçmalamayın ya dedim burda. Seçtiği isimle alakalı. Gerçekten sonra pişman da oldum bana neydi niye hevesini kırıyorsam falan diye. Burda bu gözler ne isimler gördü 🤭 dayanamadım o an
Leylascesme Bende Feyza koymayı düşünüyorum Allah nasip ederse 💖🥰 hoşuma gidiyor ve az olduğunu düşünüyorum arap kökenli bi isim ama hoş anlamı da çok güzel 🤍
Leylascesme sonnenschein teşekkür ederim Allah evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin 🌿🤍