Birsenvergili oo bir lüks valla canım, bende 22 hafta özele gittim o zaman ben hiç adam yerine konmamışım,ne numarasını verdi,ne hastaneyi arayarak ulaşabildim, ne rahatsızlandı gittiğimde kendisi baktı kendisi orada olmasına rağmen nöbetçi doktoru yönlendirdi,çağırmak hak getire ben gidersem bakıyordu,devlete gitmeye başladım 3 ay oldu hiç gitmedim ne yaptı niye gelmiyo bu kadın, gelmeyecekmi,ne hastane ne doktor hiç arama sorma mesaj yok 😊😊devletteki doktorum o yoğunlukta, özel numarası olmamasına rağmen sabit hattan arayıp test sonuçlarımı bile paylaşıp ilacımı yazıyo,bilgi veriyo,şu zamanda gel diyo duruma göre,daha önce bir postta gene konuşmuştuk seninle sanırım,işte gördüğün gibi önemli olan devlet yada özel değil önemli olan doktorun ta kendisi oluyor,özeldekiler dünya para almasına rağmen bu boşvermişlik valla helal olsun,1 ay oldu gitmemişsin,arayıp en azından gelmediniz ters bir durummu var yada uzun süre oldu gelin Bi bakalım artık vs diyebilirdi,paraya doymuş seninki de bence 😊