Merydmr Merhaba arkadaşlar iki gündür kasıklarımda ani ağrılarım oluyor,bebişim mi yapıyor kaşık ağrısı mı anlamadım,böyle şeyler yaşayan var mı ?
2kizannesi- Merydmr Bizde 15 haftalığız ara ara Benimde oluyor, ani hareket yapınca çok ayakta durunca falan. Hele ilk kez dün biraz daha fazla ağrıdı, giydiğimiz kıyafetle alakalıda olabilir çok sıkan bi pantolon falansa mesela
Sevval0308 Merydmr canım merhaba biz 20 haftaligiz. Aynı haftalarda benimde aynı şikayetlerim vardı doktoruma sorduğumda artık rahim oldugundan 200 kat daha büyük ve daha da büyüyecek bebek için açılıyor ondan sancılar ve ağrılar cok normal dedi biraz dinlen geçer dedi iki gün kadar temizlik felan yapmadım uzandım geçti sende dene istersen geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebisler 😍😍😍
Merydmr 2kizannesi- giydiklerime de dikkat ediyorum genelde beli lastikli ama bir kaş gündür bu şekilde bugün özellikle daha fazla büyüdüğü için mi acaba
rumeysakara12 16+4 benimde belimde aşırı ağrı oluyor kalçalarıma sürekli kramplar giriyor uzun süre ayakta kalıp iş yapınca daha çok
Btlabk Sevval0308 ben 20 haftalıgım 4 gündür asırı agrım var ne zamana gecti agrılarınız yürürken bile agrıyor 😞 ilerleyen haftalarda da oluyor mu agrı
Sevval0308 Btlabk üç gün sürdü canım benim. Lakin sizi çok rahatsız ediyorsa isterseniz bir doktorunuza görünün yanlış bilgi vermek istemem herkesin vücudu farklı çünkü Allah’ın izniyle geçer bir kaç güne rabbim şifa versin
Btlabk Sevval0308 doktora pazartesi gittimde muayane etmedi ilk gebelikte normal kan Gelmezse sıkıntı yok dedi hastaneyede gitmiyorum birsey yapmıyorlar diye uzanıyorum öyle ama bazen cok sancıyor geçer inş 😞
Btlabk Sevval0308 benim 16 haftalıkken de vardı 20 haftalıgım suanda da var hamileliğimi öğrendiğimde de vardı sürekli bir kasık agrım var vucut yapısından sanırım fazla narinim
Sevval0308 Btlabk bana da söylediğim çoğu şikayet için ilk gebelik olduğu icin geçer diyorlar. İnşallah da geçer kuzum içini ferah tut 🤎
Sevval0308 Btlabk olabilir cnm birde öyle böyle bir büyüme değil rahim kaç katına çıkıyor her agrimiz genelde çok normal zaten de biz annelik içgüdüsü ile çok takıyoruz kafamıza:)
Btlabk Sevval0308 ben bebek için endişelenmiyorum da agrılara dayanması güç cok evhamlı biri degilim tesekkür ederim 🥰