Suheda_4406resul Kızlar ben Malatyada oturuyorum fakat depremden dolayı hastane aktifmi degilmi bilmiyorum randevuda alınmıyor.benimle aynı durumda olan varmı ne yapmam lazım bir fikri olan varmı
Mamma Eğitim araştırma hastanesinde Kadın Doğum acilde muayene yapılıyor canım, daha poliklinikleri açmadılar
_Melikee_ Suheda_4406resul Hayır baska hastaneyle belki karıştırıyorsunuzdur instagram hesabınız varsa ordan da takip edebilirsiniz hasta kabulüne başlamışlar eğer öyle olsaydı hizmet vermezlerdi
Suheda_4406resul _Melikee_ bahsettiğiniz hastane divan Hastanesi degilmi eski adı park hastanesiydi benmi yanlış anladım
_Melikee_ Suheda_4406resul onu bilmiyorum ama Battalgazi devlet Hastanesine yakin olandan bahsediyorum müjde Hastanesi’nin üstünde olan
Suheda_4406resul _Melikee_ yok ben başka bir hastaneden bahsediyorumusum senin dediginide bı araştırırım ben canım
mathildays1 gözde hastanesi açıldı mı acaba kızlar? doğu fertil açılmış diye duydum ama nerede doğum yaptırıyorlar bilmiyorum 😔
mathildays1 Fkr23 selamlar, nasıl gidiyor? nerede yaşıyorsunuz malatyada? evler kalmadığı için soruyorum🙏🙏