Mrsyesil94 Merhaba kızlar 30 haftalık hamileyim yatakta sağa sola dönerken kalkarken kasıklarım çok kasiliyo ağrım çok oluyo ya da sandalyeden kalkarken ayağımla bir şeyi ittirirken sizce normal mi neden olur bebek de çok ağırlaştı yardımcı olabilir misiniz
Pinkgold Mrsyesil94 33+0 benimde 2 gündür ağrıyor kasıklarım magnezyum kullanıyorum daha yeni başladım randevumde söyledim kasıklarım için magnezyum verdi Demir damla vitamin kullanıyorum zaten az az iş yapmaya çalışıyorum yürüdüğüm zaman geçiyor sabit uzandığımda ağrıyor benimde bide bebiş ayaklarıyla kasıklarıma vuruyor 😬😇
Asilinannesi16 Mrsyesil94 2 gündür sadece yatiyorum valla yatiyorum belim kasiklarim ağrıyordu kalkiyorum ayak bacak ve karnım ağrıyor yürüsem yoruluyorum otursam nefes alamiyorum yatsam canım yaniyor ayakta dursam hep bir idrar meselesi 🤦🏼♀ magnezyum falan kullanıyorum ama 34 sonrasi gerçekten dayanılması güçmüş söylerlerdide inanmazdim seni endiselendirmek istemem ama bu daha iyi günlerin balım 🤦🏼♀😂
elifff_17 haftadan sonra bende başladım ağrılara belim bacaklarım ayaklarım o kadar ağrıyor ki topallayarak yürüyorum… bebek artık ağırlaştı bizden daha fazla alıyor içim çekiliyordu kan verdim sonucum çıkmış daha doktora atmadım ama demir kan falan hepsi düşmüş zor geçiyor.. yani ağrıların normal ilaçlarını kullan çokça dinlen ağır işler yapma ve cok ayakta kalma ben boyle yapmaya çalışıyorum gunleri devirmeye çalışıyorum, :))
Mrsyesil94 elifff_17 çok teşekkür ederim doğru haklısın sen de çok dikkat et kendine kan değerlerini düşürme yoksa doğumda zorlanirsin sağlıkla gelsin bebisin inşallah 🧡🧡
Mrsyesil94 Pinkgold ay aynı benim de öyle o zaman ben de takviye isteyeyim çok teşekkür ederim bizim bebisler birazcık yaramaz gibi 😀🧡
Pinkgold Mrsyesil94 hemde baya yaramazlar bide yeni şeyler öğrenmiş kasıklarıma vuruyor ayaklarıyla o daha fena 😂 takviye olarak magnezyum verdi sizde söyleyin başlayın
elifff_17 Mrsyesil94 inşallah canım dikkat edecegim damardan demir vermek icin çağırdı hastaneye godeyim versinler sizde dikkat edin dinlenin sağlıkla alalım inşallah bebişleri 🙏🏻
Mrsyesil94 Asilinannesi16 hahahah geçmiş olsun karsim😄😄 bebislere sağ salim kavusalim da geldiklerinde öpe öpe intikamimizi alırız annesi 😀😀🧡🤲
Asilinannesi16 Mrsyesil94 Bi gelsin bak ben ona neler edicem 😅😅😅 Valla Allah yardımcımız olsun diyorum baskada bişey diyemiyorum 😅