binnur64 boymomyz sağlık olsun da alınan kilo olsun yeter ki, bende hamileyken kilo verenlere çok şaşırıyodum oluyomuş demek ki 😅
boymomyz binnur64 Aynen öyle yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun kilo alınır verilir onların canı sağolsun 🥰
karperisi Mariyete bana doktorum ilk üç ay İçin hiç almamamı önerdi ama ben kusmalara rağmen 2 kg aldım en iyi cevabı boy kilonuza göre doktorunuz verecektir 🌸🥰
civcivin_annesi Esrrrrraaaaa ya nasil oldu da kilo almadiniz? Ben kilo almak istemiyorum daha yeni hamileyim 5.haftamızdayız. siz neler yaptiniz ?
Esrrrrraaaaa civcivin_annesi valla hiçbir şey yapmadım😅 ilk hamileliğimde de 10 kilo almıştım mesela. Onda da hiçbir şey yapmadım
Ozlemduman Daisy0000 benim çok aşırı mide yanmam vardı o yüzden doğru düzgün yiyemiyordum bişey ilaç kullanmaya başladım 29.haftamda ondan sonra rahat rahat yemek yiyebildim 29.haftadan 33.haftama kadar 3 kilo aldım
Daisy0000 Ozlemduman Bende de açken baş dönmesi oluyor o yüzden devamlı yiyorum bakalım hamileliğin sonuna kadar kaç kg alacağım 😌😌 Hayırlı sağlıklı doğumlar gerçekleştirip ,sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Kubrarmz 19 haftaligim ve 8 kg aldım . Dahada alacak gibi. Ama bende öyle mide bulantıları kusma falan çok olmadı . O yüzden kilo kaybı yerine almışım hep 🤣
BenMia Haftadayım.. 8 kilo aldım şu ara feci ştahım acıldı ve canım sürekli kaşar peyniri istıo, bu gidişat çok kötü gidişat efendim 😅😅😅😅😅
Esmaaoznn carmellawaldorf normal almışız galiba ben korkuyordum açıkçası dikkat etmeye çalışıyordum inşallah son zamanlarda çok almayız 😇
ikimelekannesi28 Filizyasin 14/16 kilosu gidiyor merak etmeyin bebek biriken kan bebeğin eşi dedikleri şey ödem oluyor hepsi bende ilk hamileliğimde çok kilo aldım diye çok dert ettim doğum sonrası tartildigimda hamileyken kilo bile verdigimi fark ettim
asli-95 Gaydan doğumdan 1 hafta sonra 10 kilo gitmişti. Geri kalan 20 kilo her ay 3-4 kilo şeklinde 7 ayda gitti