mrssari34 Selamlar, ben 13 +4 haftalığım ama iç karnım dar olduğu için çok şiş gözüküyor göbeğim belirginleşti tartıldım 2 kg almışım sizlerin kg durumu nasıldı.
beyzacmvrc mrssari34 bende 2.5-3 kg falan almıştım galiba o zamanlar Şimdi 24. Haftamiza az kaldı 6-7 kg almisimdir toplamda🙄
binnur64 mrssari34 16+1 haftalık olduk 4 kilo vermiştim yeni ölçüldüm 1 kilo daha vermişim anlamadığım bi şekilde 🤷🏻♀️
Asilinannesi16 mrssari34 17 kilo aldim ben ama yavaşlamaya başladı sim 2 haftada 1 1 buçuk kilo arasi alıyorum bebek aliyor artik kiloyu herkes normal diyor ama benim doktorum hiç hoşnut değil benim sürekli kilo almamdan 🤷🏼♀😂
boymomyz binnur64 maşallah ben 5 kilo almışım bide hep kustum yedim yattım hiç iş yapmadım ondan mı bilmiyorum vitamin ilacıda kullanıyordum . Genelde gece yiyordum yemekleri 🫢 Neyseki 47 ile kaldım 50 üstünü 30 senedir görmemiştim 😅
binnur64 Filizyasin bir an da mı aldınız yoksa hamileliğin başından beri yavaş yavaş alarak mı oldu, ben birden çok alırım diye korkuyorum
mrssari34 Filizyasin sağlıklı olsunlarda verilir her şekilde . Doktorum bana 15 kg kadar alman normal dedi bakalım ben ne olucam siz kaç haftadan sonra aldınız ?
Ozlemduman Daisy0000 benim çok aşırı mide yanmam vardı o yüzden doğru düzgün yiyemiyordum bişey ilaç kullanmaya başladım 29.haftamda ondan sonra rahat rahat yemek yiyebildim 29.haftadan 33.haftama kadar 3 kilo aldım
Mucizemmibekliyorum Asilinannesi16 Benim doktorum o anlamda Cook anlayisli diyorki suyun var kan hacmin rahmin migden sisklinligin Bebek hepsini hesspliyor
Alinrabia Asilinannesi16 bnde 28 haftaligim 13 kilo almışım bana bişey demedi doktorum ama bence bana göre çok almışım gibi geliyor
Asilinannesi16 Zeynep_atalar 30. Haftaya kadar 15 kilo aldim ve sadece kendime aldim yani almışım bebegim kendi çabalarıyla kilo almış desem yeridir simdi o kilo alsin diye bütün beslenme duzenimi değiştirdim gecen hafta 527 gram almis bebeğim ama bunun yaninda ben yine 1 kilo almayi ihmal etmemişim 🤣🤣🤣 bebeginiz ve siz saglikliysaniz gerçekten hiç kafaya takmayın ve endiselenmeyin 🙏🏻🌸💕
Asilinannesi16 Zeynep_atalar Bide başlarda nasil bir gebelik gecirdiginize bağlı biraz kusma ve bulantilatiniz çok olduysa etkiliyor bu durum mutlaka benim hiç kusmam ve bulantim olmadi iştahta artınca ben sadece yedim hep yedim yiyorum yicemde 🤦🏼♀ 😅 30. Haftaya kadar bebek yavaş yavaş kilo aliyor zaten 32 den sonra hizlaniyor kilo almasi o zaman daha dikkatli olman lazim ceviz muz kivi kaşar peyniri tahin pekmez süt bunları her gün 2 3 kere tüketiyorum suanda mesela bunlar direk bebeğe geçiyor sende simdi relax ol ve hamileliğin keyfini çıkar 30 dan sonra buna dikkat et 33 ten sonrasi zaten zulümmm😣
Nermin_n Zeynep_atalar 19 haftalık bendede kilo vermişdim..son 4 günde 1 kilo aldım.. nasıl oldu anlamadım
mrssari34 Zeynep_atalar Sağlıklı olsun inşallah maksat merakımızı giderelim kg öğrenelim hepsi verilir bi şekilde🤲🏻🌸
miraclee_ Asilinannesi16 ben de 33+4 üm 17 kilo aldım 🤭 ama şükür ki bebek de almış. Beslenme alışkanlığımı değiştim derken ne yaptınız mesela? Ne yapıyordunuz artık naapmıyorsunuz? Kilo meselesi sıkıntı çünkü 🙄🤦🏻♀️
Zeynep_atalar Asilinannesi16 evet başlarda çok kötü geçti 14 haftaya kadar su içsem bile kusuyordum hiç birşey yiyemiyordum şuan çok şükür kusma bitti normal hayatıma döndüm 18 haftalık bebeğin 200 gram normal mi kendimce az diye düşünüyorum
Rubycikolatam 38+3 üm 10 kilo alip 80 kilo oldum herkes kilo almadın belli olmuyor diyor ama bana çok gibi geliyor
mrssari34 Rubycikolatam ay keşke benimde öyle olsa ben daha 61 kg yum karnım çok şiş sanırsınız 6 aylık hamileyim ama sadece karnım şiş bacaklarm vs ince