sevgi81- Kızlar mide yanması yaşayan var mı böyle bir şey hayatımda görmedim ne ilaç ne süt ne elma asla fayda etmiyor asit dökülmüş gibi mideme siz neler yapıyorsunuz var ise bu probleminiz. Bu Arada bu yüzden gece uykularım sıfır.
beyzacmvrc sevgi81- malesef bu şikayetle bir haftadır falan tanisigiz 😅 3-4 yudum soğuk süt iç iyi geliyor Geçen dolapta ayran vardı oda soğuktu onu içtim baya kesti rahatlatti. Kontrol günümü bekliyorum dört gözle doktoruma danisicam gaviscon falan verir herhalde. 23+5 olduk senin haftan kaç? 🙂
sevgi81- ArvenMom ah hepimiz aynı durumdayız demek ki sağa sola dönemiyorum zaten ağırlaştıkça mide de eklendikçe mis gibi kaçan uykular
sevgi81- Beyhanturgut badem hiç denemedim deneyeceğim bugün ama gaviscon ve türü ilaçlar işe hiç yaramadı
sevgi81- @beyzacmvrc 26 haftalık oldum bugün ama asla dediğim gibi gaviscon rennie anlık yatıştırıyor sütte aynı şekilde dolaptan çıkarıpta içiyorum ama ne fayda 😩😂
sevgi81- ArvenMom ah ah benim kız da gün boyu uyur gece durmak bilmez umarım doğunca da o saatlerde oturup nöbet tutturmaz bize 😂