BuseMasal 30 haftalık hamileyim mide yanması artık beni yatırmıyor. Alev çıkıyor sanki boğazımdan bebek saçlı olucak derler öyle mi acaba eğer öyleyse acıyı çekmeye razıyım 😂😂
ipekmom_ BuseMasal gaviscon alın çok rahatlatıyor, bende ejderha gibi hissediyordum kendimi 😀 baya iyi geldi gaviscon ama doktorunuza söyleyip için yinede bana önerdiği için içtim rahatladım çok şükür
BuseMasal Aslim12 dik oturunca rahatlıyorum ama uzandığım an resmen alev çıkıyor boğazımdan nasıl uyucaz biz
Beyhanturgut Bebegin saçlı yada saçsızlıgıyla alakası yok canım cocuk büyüdükçe mideye baskı yapıyor ondan ağrı çekiyoruz badem ye çok iyi geliyor
Beyhanturgut @BuseMasal rica ederim canım bende gastrit var reflü var vee midemde fıtıkta var anlayacağın varda var 😀 badem bana çok iyi geliyor 3 5 tane yersen rahatlatır
BuseMasal Beyhanturgut hayır canım saçla alakası yok dedin ya ona dedim 😂😂 ben saçlı olucak diye yanmayı dert etmiyordum 😂
Beyhanturgut @BuseMasal ben 2. Hamileyim hep saçlar yüzünden yanıyor zannederdim taki 2 ay öncesine kadar doktorum bebek büyüdükçe mideye baskı yapar ağrı çekersin diyene kadardı 😀😀
ipekmom_ BuseMasal ben her yemekten sonra 2ölçü içiyorum baya etki etti. Biraz yediklerine dikkat etmeye çalış bakalım baharat tuz yağ çok sıcak şeylerde baya yanmayı etkiliyordu
Ecegksu Sadece gaviscon içimdeki yangını söndürmüyor😪mide koruyucuda kullanıyorum lansor öyle iyi geliyor bana