Sultanmemii Aysegoksall 30 haftalığım ilk gebeliğim 43 kıloyla başladım 53 kiloyum hiç çatlağım olmadı acaba olurmu diyorum bende
Berivann58 Ben aynı durumu yaşadım bir sabah uyandım çarlamışım. Bir sürü krem yağ kullandım ayva çekirdeğini bile jel hale getirdim popüler kremleri kullandım ama vücut yapısıyla alakalı çatlayası varsa ne yaparsan yap çatlıyor malesef
Aysegoksall Berivann58 yanlarım çatlasa anlayacağım ama göbek etrafım çatlayınca çok garibime geldi ilk hamileliğim olduğu için nasıl çatlak oluştuğunu da bilemiyordum
Tugcecv Aysegoksall bilmem beyazliyorlar mosmor olmazlar böyle. Ben hic dogurmadim 😂 ama catlaklar genelde mor kırmızı olur sonra beyazlasir
Beyhanturgut Ben oğlumda hiç bir çizik bile yaşamadım kızıma hamileyim yağ kullanıyorum inşallah bunda da olmaz iz kalıyor evett ömür boyu
Tugcecv Beyhanturgut et gevşek olunca cok catlanmiyor. Sert olunca esnek olmuyor o yüzden çatlama olur yağla salcayla olacak iş değil genetik tamamen. Doğumdan sonra da beyazlasir o catlaklar cok yakindan bakınca gözükürler.
Havuc off felaket oldu karnıım o kadar krem sürüyorum karnımın altı göbek deliği hizama kadar full çatlak ve 28. haftadayım önde taşıyormuşum normale göre karnım çok büyük
Beyhanturgut @Havuc bende 27 deyim benimde karnım çok büyük ic karnı dar olanların dışa fazla vurmasiymis o