Merci_mek Hamilelıgın rahat gecmesı ya da sıkıntılı, kusmalı gecmesı cinsiyeti tahmın etmede bır ozellık mı😀
beyzacmvrc Merci_mek bence alakası yok her hamilelik kendine özgüdür diye düşünüyorum 😊 aynı belirtileri yaşayıp bebek cinsiyeti farklı olanları cok duydum😊
Fatmisko Merci_mek bende merak ediyorum oğlumda hiçbişey yaşamadım çok rahattı ne ağrı ne bulandı ne başka bişey ama ikinciye yeni hamileyim ölüyorum bulantıdan kokular ağır geliyo sürekli uykulu ve halsiz geziyorum aşııırı sinir hali var üstümde herkez bu sefer kızdır diyo hayırlısı
Melekoz Merci_mek belli olmaz bence o konularda da ama kız çocuğuna hamileysen daha ağır geçer derler erkek çocuğuna hamileysen daha hafif geçer derler yani kız çocuğu daha ağır olur erkek çocuğu daha hafif olur derler hamileliğin…
EbrKzlky Merci_mek Oğlumda 6.ayıma kadar yatıp kustum bulantı kusma koku hepsini yaşadım sonrasında da ağrılar vs.. Şimdi yine hamileyim çok kusmuyorum ama bulantı beni öldürüoo koku olayım şuanlık yok sadece canım hiç bişey yemek istemiyo.. bakalım ne olcak 🙈
Merci_mek Fatmisko Hayırlı gönlüne göre haberler al inşallah ben de 13.haftalıgım ama cınsıyetı ogrenemedk daha ılk gebelık cokta merak edıyrm😀
Fevehan Merci_mek hayır canım maalesef bu tamamen kişiye bağlı bebeğe değil☺️ İlk çocuğum erkek şimdi ise kızım olacak kısmetse.. ikisinde de hamileliğin başında aynı zorlukları çektim ne eksik ne fazla 🤲🏻💆🏻♀️ Ama dua ediyorum doğumum aynı olmasın inşaALLAH kızımın Doğumu daha kolay olur 🤲🏻🎀