Seyma_58 Caglali ben birşey göremedim zaten herhalde baya brklemişsin çünki diğeri baya koyu olsa şimdiye kadar azda olsa görünürdü inşallah hayırlısı olur 🙏
Ozerbusra Caglali goremedim. Bende tam adet gunumde yapmistim cok net çift cizgiydi. Ama herkesin hamileligi bir degil bence biraz bekleyip tekrar yapabilirsin, Allah gönlüne göre versin 💐
Senemsu Caglali canım gözükmüyor gibi ama sen emin olamıyorsan yarın sabah kan ver en net çözümü öyle alırsın🥰🙏🏻
Caglali mustafatma43 var gibi geldi emin olmak için sizlere sorayım dedim 😇 mustafatma43 Ozerbusra MelodyFairy Hilal2901
mustafatma43 Eğer kendin görüyorsan plastiği çıkar içindeki kağıda bak var ise zaten o şekilde net görünür
mustafatma43 Caglali bende de öyle oldu diğer gebeliğim de hiç yok gibiydi 8 gün kala plastiği çıkarınca net belli oldu koyu siyah idi
Caglali Betul_erdemm yarın bir gün adet olucam, gecikirse erken gebelik testi alırım teşekkür ederim 😇😇
Tbsra95 Caglali yani ben birsey görmedim rabbim hayırlısını versin hakkında bir ksc gün sonra yine dene
Fik 2 gün sonra tekrar bak bende regldan 1 gün önce baktım silik çizgi bile yoktu 2 gün sonra baktım hafif gözüktü sonra bir 2 gün sonra yine baktım yapar yapmaz net çizgi gözüktü 😀 ilk yaptığım da görmeyince çizgiyi sinirlenmiştim yine yok diye