Zeynep_1234 25 haftalık hamileyim depreme Hatay’da yakalandım evimiz yıkıldı son depreme kadar bebeğim ve ben iyiydik son depremden sonra kanamam oldu doktor düşük tehlikesi var dedi progestan başladı nelere dikkat etmem lazım lütfen yardım esin
Melekoz Zeynep_1234 düşük tehliken varsa canım çok ayağa kalkmamaya özen göster sıkıntı stres üzüntü kendine bunları yapma çocuk da etkilenir çünkü güzel şeyler düşün üzülme rabbim kolaylık versin inşallah güzel beslenmeye özen göster yapabilirsen yani akraban felan varsa başka şehir de oralara git orada kalma canım gördükçe üzülürsün çünkü yanlış anlama beni çok dikkat etmen gerek canım ağır kaldırma yatıp dinlen kısacası geçmiş olsun rabbim korusun sizi 🤲🤲🤲
Cayvarmiya Uzak durabilirsen 😔 stres ten en başta canım, ağır kaldırma yatıp dinlenmen lazım tabi mümkünse … başka şehirde akrabanız var mı orada istirahat edebileceğin?? Çok geçmiş olsun
Zeynep_1234 Cayvarmiya çok teşekkür ederim sağolun stres için elimden geleni yapıyorum ekip arkadaşlarımı kaybettim bebeği düşünemedim
Zeynep_1234 Kilis’te kayınvalidemin evinde kalıyoruz burası şimdilik güvenli kendim de Hatay’da hemşireydim eşimde öyle .kanamam olunca çok korktuk ilaç kullanıyorum başka nelere dikkat etmeliyim
Pamuk Zeynep_1234 benimde bugün çok kanamam oldu iğne verdiler proluton ve progestan sürekli yat istirahat et dediler🤲🤲Kalkma yat hep üzülme diyemeyeceğim aciniz acımızdır dualarimizdasiniz🤲
Zeynep_1234 Melekoz Çok teşekkür ederim sağolun haklısınız strese korkuya engel olamadım artık daha dikkat edecez
Zeynep_1234 Pamuk bana da prolutan iğne ve progestan verdi size de çok geçmiş olsun çok sağolun elimden geleni yapacam çok zor bir süreç napacağımızı şaşırdık
Cayvarmiya Zeynep_1234 her şey geçer inşallah tez zamanda rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı doğum nasip etsin 💙
Melekoz Zeynep_1234 sizde haklısınız ben Ankara da oturuyorum ben korktum sizin korkmaniz normal ama ne güzel hayattasiniz hem kendini hem de çocuğu düşünmen gerek artık daha dikkatli olman lazım yani çok fazla dikkat etmen gerekli Yemen’e icmene dikkat etmen gerek üzülme düzelir herşey rabbim korusun sizi çok çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim. 🤲🤲🤲
Zeynep_1234 Melekoz amin çok sağolun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı herkes için zor uzak durmaya çalışıyoruz haberlerden
Melekoz Zeynep_1234 inşallah sagsalim hayırlısıyla kucağıniza alırsınız rabbim yokluklarini göstermesin inşallah benim kızım 5 aylık olacak doğurdum yani ben darısı sizin başınıza inşallah kendinizi üzmeyin haberleri izlemeyin sosyal medyadan da kötü şeyleri sizi etkileyen şeyleri izlemeyin Allah gönlünüze göre versin inşallah 🤲