BenimKucukYazCicegim Merveylmz1 Ananas, papaya meyvesi zararlı biliyorum. Ananas erken doğum riskine yol açar. Diğer meyveler yenilir bence. Zararlısı varsa profofösorler izah etsin yemeyelim bizde😁
Pnr_KMRC1 Merveylmz1 aksine pekmez ile karistirilip yenirse kan yapar diye biliyorum hatta yarın alip denicem ☺️
Yasemin__ Merveylmz1 hiç zararlı olduğunu düşünmüyorum canım meyve o niye zararlı olsun gebeliğin ilk başında hep yerdim bişey olmadı hâlâ da yiyorum canım çektikçe. Bi bildiğim ananas o da son haftalarda yenilmesi tavsiye ediliyor. Canın çektiyse ye gitsin narı 😄💕
Merveylmz1 Bencede yani zaten kış meyvelerinden bıktık yediğimiz bir nar . Yaz meyveleri bir gelseeee 😍🫠
binnur64 Merveylmz1 kesinliklee ben de bitiyorum yaz meyvelerine, hatta eşim kışın hamile kaldığım için korkmuştu yaz meyvesi aş erersen nasıl bulcam diye 😅😂😂😂
Tgcccc Merveylmz1 ilk öğrendiğimde her gün yerdim çok uzun zamandır yemiyorum aklıma gelmiyor.Ama 1 aydır her gün istemsizce çilek yiyorum evden her gün çilek eksik olmuyor ve yarım kilo rahat yiyorumdur niçin böyle canım istiyor yiyesim geliyor hiç anlamıyorum
TugSozTan Ananas adet söktürücü etkisi var ama çok yemeniz halinde var. Papayanın asla zararı yok aksine inanılmaz vitamin deposu ben yiyorum hiçbir zararını görmedim. Hamileliğin başlarında anana suyuda içiyordum onu çok istersem bir bardak olarak sınırladım
TugSozTan Ozlem77 ya gerçekten bıktım eşim işte karpuzlu içecek şeker veriyor vallahi daha çok canım istiyor
Esrahmet Merveylmz1 leke yapar der bizimkiler bana eşim soyar ben kasikla yerim mecbur alıyoruz 3 yaşında kızım var acayip seviyor narı çünkü 😁
Babyykmz TugSozTan ben bizm markette karpuz gordum dilimleyip paketlemisler ama rengi soluktu. Canmda cekmedigi icin alip tatmamisdm. Bazi manavlarda ve marketlerde gelmis fakat tadi nasildir bilmiorm.