20 şubat pazartesi 8.30 da gün aldık . Sabah 7 de hastaneye giriş yaptık nst de sancilarim baslamisti ama çok hissedilmiyordu. Anestezi doktoru odama geldi görüşme yaptık. Sonrasında doktorum odama geldi hazırlayalım seni dedi eşime sende geliyor musun dedi. Ben havalara uçtum eşim biraz korkuyordu asla olmaz diyordu o an beni kırmadı. Doktorumda cesaretlendirdi . Önce beni hazırladılar eşimi içeri çağırdılar doktorumun esi de doktor 2 si birlikte yapti dogumumu . Kızımı 5 dk içerisinde çıkardılar harika bir andı. Sağlıkla kucagimiza aldik minigimizi .Herkes aşırı ilgili kibardi. Hastane tertemizdi . 2 gece kaldım. Lüks bir otelde tatilde gibiydik . Yemekleri özel yemek vermeleri geceleri refakatçi yatağina kadar gelip sermeleri . Doğum cantamla gittiğim halde her şeyi en kaliteli bir şekilde kendileri verip benim bavulu acmamam 😁 bebek hemsiresi beslenme saatini takip etmesi bakimlarini yapmasi beslenme uzmaninin ogunleri takip etmesi blq bla bla . Acibadem farkı deyip susuyorum. En güzel özel anıma en iyi şekilde eşlik edildi herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum