Oznurdeniz Yazgunesi doğumunuz nasıl olucak belli mi ? Ya da dr bunun için herhangi bişe söyledi mi size
Yazgunesi Bu üçüncü dogumum nasipse ilki normaldi ikincide şancı beklerken kalp atışları yavaşladığı için sezeryan oldum bunda da sezeryan dedi önümüzdeki hafta ameliyat için kanlarım alınacak
Oznurdeniz Yazgunesi 2. 3 sezeryan arasında ne kadar zaman farkı var ? Karnın içerden yapışmasıyla ilgili bişeyler söyledı dr ıkı amelıyat arası az olması ıyı değilmiş sanırım sıkıntılı oluyormuş
Yazgunesi Oznurdeniz sezeryanlarim arasında zaman farkı çok kizim 11 yaşında bu sene ama ameliyatla şimdiki sezeryan arasi 1 sene oldu gecen sene agustosta ameliyat olmuştum ama dediğim gibi kapalı ameliyattı herhangi bisey soylemedi dr
Merve201119 Oznurdeniz canım benim iki tane daha sezeryan Doğumun var araları üç sene onun üzerine açık safra kesesi ameliyatı oldum iki yıl geçti şimdide sezeryan olucam iki ay sonra bi sorun yaşamadım ben
Oznurdeniz Merve201119 dokular içerden tam kaynamadığından sorun olabılıyormus dedi dr sizin dr unuz bişey söyledı mı
Merve201119 Oznurdeniz canım söyledi ama ufak bir ihtimal dedi başka bi seçeceğim yok zaten sezeryan dışında ama ben iki buçuk sene arayla iki sezeryan ameliyatı oldum üstüne safra kesesi Allah’a şükür bir sorunum olmadı bu zamana kadar