Seldaca Kızlar ben 7 aylık hamileyim.hamile olduğumu öğrenince saçımı kestirdim bu süreçte sağlıklı uzayacağını düşündüm. Düzenli beslenme vitaminler bol su tüketimi sayesinde saçlarım hızlı uzar diye umut ettim ama 6 ayda 1 cm anca uzamıştır, saçlarım küstü sanırım.aynı durumu yaşayan var mı hamilelikte doğal bakım ne yapabilirim kısacık kaldı saçlarım.
Cansudinc Seldaca Bende hep uzar diye duydum benimde uzamadı doğru düzgün 😗 Her ne kadar vitamin kullansakta yetmiyor sanırsam
Armess_loya Seldaca yatmadan önce yumuşacık uçlu saç fırçası veya saç tarağı ile saç diplerine masaj yaparak saçı tarayın. Sık sık yıkayın. Gebelikden dolayı krem, yağ, saç kürü tavsiye edemem risk açısından alerji reaksiyon olmaması için 🌸
Zumzugukodummuzzingillatirim Seldaca dax super gro kullan , arindirmakta zorlanan var ama cok guzel sac uzatiyor.
Aselhumaninannesi Seldaca rise shine keratin sütlü sprey var onu kullanabilirsiniz çok güzel bir ürün
Seldaca Cansudinc bilseydim bu kadar kısa kestirmezdim 9 aydan en az 9 cm uzar dedim ama 1 cm bile uzamadı 😅
arastiricianne Zumzugukodummuzzingillatirim bende de var hiç açmadım kullanımı nasıl acaba hamileyken sorun olur mu
Eyll_lna Zumzugukodummuzzingillatirim merhaba nasıl bişey resmini atarmısınız almayı düşünüyorum nette bulamadım sanırım
Zumzugukodummuzzingillatirim Seldaca icerigi dogal yani icine sac uzatma dokulme karsiti.dogal.ne varsa koymuslar yok aloevera yok tatli badem yagi yok hindistan cevizi yahi vs. Ben kullandim valla bir sorun olmadi. Sadece parfum ve vazelin var oda kivamli olsun diye. Dax hayatimin aski…
Hazalaskin Seldaca bir egeli (Aydınlı ) olarak zeytinyağ sür yavrum her yerine sür saçına göbeğine kaşına kıçına nereye istersen şifadır zeytinyağı 🥰 hem doğal zararsız ben her hafta sürerim saçlarım çok güzel 👍 Benim değil çevremin söylediği
Armess_loya Ysmnrn Evet yağ oranını düşüyor doğrudur ama, sık sık derken hergün kast etmedim:) benim saç tipim yağlı ben sağlıklı olur diye, mümkünü yok öyle duramam😬 sıksık yıkarım ki, saçım çok çabuk uzar bende ki etkisi bu şekilde 🌸
Dudumundo Seldaca bence disardan yapilan hicbir bakim ise yaramiyor. Yediginizden ictiginizden yani icten beslemek onemli. Hamilelige zarari var mi yok mu bilmiyorum ama saca en iyi gelen sey biotin.
Deletedmom_106 Seldaca duştan önce saçlarınızı aşağı sarkıtıp saç köklerinizi havalandırın . Gözle görülür uzayacaktır