FatmaNur0614 Arkadaşlar ben çok fazla yemememe rağmen kendimi aşırı şişmiş kilolu hissediyorum ya sanki 8 aylık gibi göbeğim var bebeğimide daha hissetmedim kaçıncı haftada hissederim korkuyorum bide sizdede böyle çok şiş karnı olan varmı🫤
Daisy0000 FatmaNur0614 Bende 23 haftalığım resmen nefes almakta zorlanıyorum ,akşamları davul gibi oluyorum.. Heleki akşam yemeği geç saate kalırsa mahvediyor beni, 4,5-5 gibi yediğimde iyiyim.. Yemeği ona göre ayarlayacağım artık..
Sevilayms FatmaNur0614 Süt bulgur yesem ıkı katı oluyorum gün içinde bile yani bazı gıdalar ekstra yapıyor
Asgjm FatmaNur0614 benim de ilk baslarfa oleydi sonra hergun düzenli kefir tüketmeye başladım onun faydası olduğunu düşünüyorum çok rahatsız ediyordu o şişkinlik hali
Gulsbaby Bol bol hareket ve yürüyüş üstüne su tüketmek şişkinliği azaltıyor. Evde olduğu günlerde ben de aynadaki görüntüme şaşırıyorum.
Melo86 FatmaNur0614 😊 14 haftalik inanın 6 aylık gibi ikinci hamilelik ilk hamileligimdede oyleydi ama 30kilo almıştım bunda 3,5 aldim şimdiye kadar ama kocaman bir karnım var yalnız değilsin
FatmaNur0614 Şöyle söyleyim ben ilk hamileliğimde 10.cu haftamda bebeğimin kalbi durdu o yüzden sanırım bide 20.ci haftamda olmama rağmen hissedemedim çok fazla o bide karnımda aşırı şişlik olunca korkuyorum aynaya bakıyorum sanarsın 8 9 aylığım yani korkuyorum da halime gülüyorum da☺️