Sevda06_05 1prensannesi_ 25. Haftaya kadar yapiliyor diye okumustum bende bi yerde ama cok fazla arastirip sormadim dooktorumun verdigi tarihe aldim bende
1prensannesi_ Sevda06_05 bılmıyorumkı demekkı doktordan doktora fark edıyor benıde 23 gecme demıstı doktorum
Fuhen Ayseguldemir698 banada hep kız dediler 12-14-16-19 haftalarda haftaya detayliya gireceğim değişsin istemiyorum bu duruma alıştım açıkçası 3 yaşında oğlum var ailemize bir kız çok yakışacak şanslı da olacak bizim evde kızlar deyince baş tacı kendimden biliyorum 😂
Masalnesli Ayseguldemir698 benım kızıma 7 aya kadar erkek dediler erkek Allah tan kıyafet almamıştık şeker yuklemesınde doktor bana buna kım erkek dedi kız dedi bu şok olduk hem özele gidiyordum hem de devlete 1 tane doktorum yoktu benım kızımda şimdi aradan 6 sene geçti 14+5 olduk bunda da beklıyecegm almıyacagm cinsiyetine soran olursa göstermiyor diyorum gerçekten 2 dır arkasını donmuş yatıyor kıza benzettim ama kesin değil dedi net değil dedi gelde içine kuşku düşürme 🤭 kızımda yasadgmı bu hamilelikte yasamadım göbegim önden gidiyor hiç kılo almadm çok garıp bi hamilelik saglıkla gelsınler inşallah tüm bebekler 🌸
Fuhen Masalnesli göbek duruşu fark ediyormu bilmiyorum ama benim oğlumda da kızımda da aynı şekilde belirdi hem belirtiler hem vücut kız da popom az daha fazla büyüdü birde ben bünye olarak kilo almıyorum zaten
Ebuss97 Ayseguldemir698 ayy böyle şey olur mu yaa bana doktorum erkek dedi haftaya detaylıya giricem acaba koz mı çıkacak ki çok tuhaf
My47 Benimde ozelde arkasi dönük bacakları kapali olmasına rağmen kız dedi bu ay devlete gittim aynı pozisyonda idi bacak kapali arkasi dönük devlette erkek dedi 22 haftaligim alışveriş yapmadım ama çok şüphe oluyor insanın içinde
LeylaNil92 Ayseguldemir698 Doktor bana 16. Hafta da erkek dedi daha önce tahminde bile bulunmamıştı. Ben baya emin misiniz diye sordum üstüste, açmış bacaklarını gösteriyor baksana dedi 😃 ama çok inanamayıp alisveris yapmak icin detayliyi bekliyorum.
My47 Herseyin hayırlısı diyelim ama arkasi dönük bacakları kapali nasıl tahmin yapiyorlar acaba 2 aydır bebeğim öyle benim aynı pozisyonda