Bilinmeyen99 Bir oğlum olucak inşallah “Yılmaz“ ismini koyucaz ama tek isim olsun istemiyorum yanına başına sonuna uygun ne olabilir 🌸
Bilinmeyen99 Marinedeniz Eşimin babasının adı (vefat etti) koymak istediğini söylemişti bende kıramadım tamam dedim ama yanına yada başına bi isim daha olsun istiyorum
Marinedeniz Bilinmeyen99 hmm evet bide oyle birsey var benim esim de ayni sekilde babasinin ismini koydurmustu gonlu olsun diye ben de ses etmedim ama biz hic kullanmiyoruz ilk ismini hasan aras benim oglumun adi da..
Betus123 Yılmaz soy ismiyle karışmasın diye bence başa yılmaz gelse daha iyi Olur Yılmaz ali Yılmaz efe Yılmaz taha Yılmaz ege Yılmaz safa Yılmazı biraz daha hafifletçek kısa bir isim düşünülebilir Nacizane fikrim
Bilinmeyen99 Betus123 Ay bende Yılmaz isimden çok soyiisime benziyor die ikinci isim daha olsun istiyorum 😂 Aklımda Yılmaz Efe var ama bakalım neler daha çıkıcak burdan merak ediyorum 😊
Bilinmeyen99 Marinedeniz tamam dedik bi kere geri dönüşü de yok 😂 Aras ismi de güzelmiş sesleniyorum kuşağa hoş geliyo aslında 😍