Minis122 Hanimlar. Erkek bebek icin kiyafet neler aldiniz. Ben bakiyorum hic bisi begenemiyorum. Fotovraf atabilirseniz. Fikir olsun
Aybarsmom_ Minis122 hep kız bebisler için cicili bicili şeyler var 😒 hastane çıkışı dahi erkek bebekler için hiç güzel şeyler yok 😞 haksızlık 😒
Mysmrt Minis122 ben bunları ve genelde bu tarz şeyler aldım hepsini trendyoldan aldım valla gayet de uygun fiyatları nerdeyse 20 farklı takım aldım
Sevda06_05 Minis122 e bebekte cok guzel erkek bebek takimlari var ve indirimde olanlarda var magazaya gidip bakma sansin varsa subat indirimlerindede yararlanirsin yada internet sitesinden de bakabilirain ama cesit cok fazla gözukmuyor sitede
Minis122 Aybarsmom_ aynen gidiyorum civile ebebel falan hic bisi begenedim geri donuyorum hep kiz bebislere var
Minis122 Mysmrt guzelmiss ben renkmkonusunda sikinti cekiyorum birazda cok karisik desenler var. Bakayim trendyolada tesekkuler
Minis122 Busel koca 2 3 magaza gezdim 2 parca zor buldum hep kizlara calismislar eskiden sadece kiz bebege odakliydim simdi ikiside ama heyecandanmidir guzel sey bulamiyorum
poyrazin_annesi28 Minis122 lcwaikiki internet sitesine bakın çok güzel şeyler var ben hepsini ordan aldım neredeyse