hanert Bebeğim 11 hafta içerisine girecek nerdeyse, bugünki kontrolümde doktor erkek gibi görünüyor ama daha kesin değil dedi, sizce değişme şansı varmıdır kızlar yorumlarınızı bekliyorum
hanert esmerella37 hep kız diye düşünmüştüm zor bi hamilelik yaşıyorum, kendimi kıza inandırıyorum cumaretsi kesin bilgi aldığımda sana yazacağım 😂♥️
ikimelekannesi28 hanert hiç Bir belirtiye aldanıp cinsiyete takılma cnm erkek bebekte kusma olmaz diyorlar ama alakası Yok ablam erkek bebeğe hamileyken serumlar la ayakta duruyordu kusmaktan artık kan kusuyodu çoğu hurafe bana göre
moraviss @esmerella37 esmerella37 merhaba bana da tahminde bulunur musunuz burada 11 haftalık şuan 14+4deyiz
Seval2468 esmerella37 ay insallah 1 oğlum var ama kime atsam burdan hepsi erkek dedi kız diyen tek sizsiniz 13 haftaligim ama dün doktorum şimdi söylemem pek doğru olmaz dedi soylemedi
hanert Seval2468 valla benimki de daha 10 haftanın içindeyiz erkek gibi ama net değil dedi salladı gibime geliyor kafa bulandırdı 😂 neye inanacağımı şaştım
aylince23 esmerella37 bana da bakabilir misiniz rica etsem sizin tahminleriniz tutuyor gördüğüm kadarıyla 😇😇 
Prenses_annesi3 aylince23 benim Kızın ultrasyonuna çok benziyor sizinki :) tabi ben anlamam bu işten sadece benzettim