Hanife12_ Kızlar normal doğum 9 ay 10 gün de yapılıyor. Sezeryen kaç gün önce oluyoo? Mesela ben şuan 27. Haftadayım tam olarak.. kaç hafta sonra olucak?
GizemKadirr Hanife12_ benim ilk kizim 38. Haftada ortak kararla olmuştu. Bebeğin gelisimi iyiyse sorun yoksa 37 den sonra tarih verilebiliyor. Ama bu dedigim gibi dr ve bebeğin gelisimine bağlı
323832 Hanife12_ bana tahmini tarihten 2 hafta öncesi dedi mesela benim günüm 27 nisanda bitiyor doktor 13 Nisan dedi 38.hafta falan oluyor sanırım bende 10 Nisan olsun dedim olabilir dedi 37+5 oluyor işte eğer bebeğin gelişimi iyiyse 37.haftadan sonra alir
Mervetnl Hanife12_ sanırım genelde 38 bandında alıyorlar ama 37 de yapanda var 39’da yapanda. Benim sanırım 37+1 de alacak henüz karar vermedi ama 😌 Gebelik ve bebeğin gelişimine bağlı
Hanife12_ Leylaayla 39 geç olmuyor mu? Kimisi normal doğumdan iki hafta önce diyo kimisi üç hafta önce diyo
Laika Hanife12_ 38+0 son 1 haftam 39 da alıcak evet bazı dr.lar 38de alıormuş ama benim dr.m 39 iu beklemek istedi bebişin tombik olmasına rahmen ciğerleri ve emme refleksi filan tam gelişiyormuş anne karnında :)
GizemKadirr Hanife12_ kilo degilde emme refleksi ve diger seylerin tam gelismesiyle alakalı bunlar iyiyse sonuna kadar beklenmiyor zaten sezeryan da
meva_asil_moms 2.sezaryen erkenmi oluyor misal benim kızım 36+1 de suyum gelince doğuma alındım bende şimdi 27+1 im plesantam aşağıdaymış bebekte aşağıda
Sumeyye1234 Hanife12_ bebeğin gelişimi normalse 38. Haftanın icinde alınıyor. 39 da da alan var. Normal zamanından 1-2 hafta once
BEAUTY28 Hanife12_ benim is arkadasim her iki bebegini sezeryanka kendi isteyiyle sezeryanla osgurdu her ikinsdede 40 gecmeyi bekledi .doktortdan olsa 38 39 alirdi ama . 40 gecince kendi sancisi gelince gitdi sezeryan olsu