Bereninannesi Kızlar sizce 6.aydan sonra ek gıdaya geçmek doğru mu? Ya da siz ne zaman ek gıdaya başladınız?
YagmurAnnesi Bereninannesi ben 2 bebeğimde de ortalama 5 ayken bir iki kaşık yoğurtla başladım. Ama karnı doyacak kadar değil tadımlık
YagmurAnnesi Önce yoğurt sonra sebze püreleri ile devam edin direk meyve ile başlarsanız sıkıntı olup sebzeyi kabul etmeyebilir
MrvRmzn YagmurAnnesi bende şuan tadım aşamasındayım ama sebze ile başladım. Yoğurt vermedim en son vereyim dedim sıkıntı olur mu biliyor musunuz
YagmurAnnesi MrvRmzn yoğurt ile başlamayı öneriyor doktorlar sağlık ocağındaki doktorlar ama çokta sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama yoğurt daha faydalı tabi ilk etapta
68selda06 Bereninannesi ayy sen bunlara kafa yorma sessiz sessiz yatan bebeğin keyfini çıkar 6 aylık olunca elinizdekileri alıp kendiliğinden yer zaten 🤣
MrvRmzn YagmurAnnesi şuan 5 aylığız doktorumuz kilosu iyi başlamamalı dedi ben çok istediğim için o zaman tadım yaptır dedi. 1 ay sonra detaylı anlatırım demişti. Keşke yoğurt u bilseydim üzüldüm. Teşekkür ediyorum