Psikolog mucizeem Mide yanması bebeğin büyümesiyle mideye yaptığı baskıdan ve o şekilde yükselen mide asidinden kaynaklanıyor. Özellikler yatış pozisyonlarında ortaya çıkıyor otururken dik durduğun için pek olmuyor
deryanehir mucizeem nedeni canım bebek aşağıdan kaburgalarına kadar bir yere sahip olurken orda asıl olması gereken organlarının yerleri değişiyor sağa sola arkaya gidiyo midede baskı olusuyo sıkışmadan dolayı mode kapakçığı açılıp mide asidi genize doğru çıkıyor bunda yediğim şeylerin etkiside çok tabi 28.2 olduk ve kabus gibi bir mide yanması yaşıyorum renie duo surubunu kafama dikiyorum ama geçici rahtalatiyo sonra yine aynı 🙄
SevgiTkn mucizeem Bende de oluyor canım ara da sıra da çok kötü ya hiç çekilmiyor. Midem ağzıma gelcek gibi oluyor. Elma yiyince geçiyor ama aklında bulunsun 🍏 🍎
Asdfgh Nedenini bilmiyorum ama degısıyor haftası canm bazısı gebelıgın boyunca bazısı sonlarında olur bazısına hıc olmaz
mucizeem 16+0 olduk bugün ilk kez yaşıyorum.uykudan mide yanmasıyla uyandım.korkulacak bişey yok o zaman dimi?
mucizeem Ysn rennie çiğnemesini ben de kuılanıyorum.doktorum miden bulanırken çiğnersin demişdi.yanmaya da iyi geliyomu?
Selmayakup 34+2 haftalığım şu 2 gündür beni mahvetti gerçekten gece mide yanmasıyla kalkıyorum hic bir şey fayda etmiyor öğleden sonra kendime geliyorum biraz sonra tekrar başlıyor..