Aacemiianne Çocuğumuzun doğmasına 10 gün kaldı ama daha isim karar veremedik 🤭 Ben Erdem Taha düşünüyordum ama çok beğendiğim için falan değil kararsız kaldım olsun bitsin düşünmeyeyim diye ama baya içime de sinmişti yine de frklı düşüncelere de açığım daha güzel bi isim bulursam onu koyarım. Var mı önerbileceğiniz anlamı güzel erkek ismi ? Erdem Taha nasıl sizce ?
Paramedik16 Aacemiianne canım sizin içinize sinen bişey olsun benim ikizlerim var birinin ismi Ege birinin ismi Efe ben rüyamda görmüştüm isimlerini o vesileyle bu isimleri koyduk 🥰
Aacemiianne Paramedik16 isim konusunda o kadar nötrüm ki resmen isim koymayı seçmeyi bilmiyor muşum hiç bir isime şöyle böyle diye bakamıyorum hepsi sıradan geliyor nedense 😅
Caglatufi Bende erkek bebitoya 8 aylık gebeyim, Metin Çağlar koyacağım adını :) ama Mert, Yiğit Alp , Çınar, Demir isimleri de hoş
Aacemiianne Caglatufi mert ismi güzel listemizde var yiğit alp akrabalar koydu maalesef yağız alp düşünüyorduk ondan da vazgeçtik ilerde 3 çocuktan biri yağız olacak diye 🤭
Kurubebek Bende isim konusunda kararsızım eşimde aklımızda hiç işim yok aile bireyleri Alperen ismi olsun istiyo eğer guzel bir isim bulamazsam Alperen olacak