Edda28 Mamikooommm toz olan canım benimde öyleydi valla doktor bile şaşırdı hala daha içiyorum çok şükür haftasını yakaladı 4 gün de önde çıkıyor
meva_asil_moms cennetinsusu bencede genetik kilo önemli değil solunum sıkıntısı olmaması önemli asıl ama işte insan yine de kilo almasını istiyor 💜
cennetinsusu meva_asil_moms Kesinlikle öyle canım Rabbim sağlık versin gerisi önemli değil. Kızım maşallah çok sağlıklıydı. Küvezede girmedi inşallah bu bebeğimde öyle olur. Rabbim sağlıkla, hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💖
3pasaannesi Yuncu1 valla çok şey dediler benim bebeğime down riskli falan çok taktım geçen haftalarda ama artık düşünmüyorum oluruna bıraktım gelişimi vs her şey gayet yolunda
Yuncu1 3pasaannesi iyi doktor bulmak çok zor Allah iyilerle karşılaştırsın onların dillerinden çok kolay çıkıyor o kelimeler ama bide bize sorsalar keşke bizimde sürecimiz normale döner inşallah 🙏
Arcin -_Esra_- bende hersey yedim canim ne istediyse, gece kalktim yedim yatana kadar yedim. 38 haftalik hamileyim sonuc 3600 kilo…
3pasaannesi Yuncu1 Yuncu1 Amin inşallah. Evet çok doktor gezdik iki prof. Gördü ikiside olumlu şeyler söyledi stajer hekim lafına kandım korktum başta ama Allah ne nasip ederse o 🤲
meva_asil_moms cennetinsusu amin cümlemizin 🙏evlatları sağlıcakla doğsun Allah’ın izniyle benim kızımda solunum sıkıntısı yoktu 2600 doğmuştu
Rabissssscee Sedanur97 neyin kilo aldırdığını bilmiyorum ama kendim birazcık fazla kilodayım doktorum sen kilo alma yeterli bebiş her türlü kilosunu alır merak etme dedi 🥰
07-02-2019 Sedanur97 walla cnm muz ye süt iç kaşar peynir ye pekmez ye ceviz ye hatırladıklarım bunlar 37 haftada dogum yaptım 3.880 kılosuydu
3pasaannesi Yuncu1 evet doğru söylüyosunuz benim gittiğim proflar çok iyilerdi benim aklımda soru işareti kalmasın diye uzun uzun açıkladılar sağolsunlar 🤲
Hamidevahap Mommyy0708 bide bogaz bademcik enfeksiyonu gecırıyorım tum vucuduma sardı atlatamadım da daha bıseyde yiyıp ıcemıyor um yara oldu agzım tum hayırlısı olsn artık cnm alabıldoklerı yere kadar
birgaripana_ Muz ve kaşar denendi başarıyla sonuçlandı 🤣 ama bende çok kilo almiştim yine yaparmıyım bilmiyorum. Sağlıklı olsunlarda dogduktan sonra zaten löp löp alıyorlar kiloları