Beyza55- Eşimle sürekli bir tartışma ve stres altındayım nasıl bu çocuğu doğurabileceğime dair hiçbir fikrim yok çok kötü hissediyorum kendimi
Nazli-61 Beyza55- neden bu süreçte alttan almıyor hamilelik hormonları sonuçta normalinden farklı seyrediyor vücudumuz. Stres yapmayın diyemiyorum elimizde değil çünkü kendimden biliyorum.Hiç olmayacak şeyleri takıyoruz, bende öyleyim maalesef.
Anonim16 Beyza55- Yıllarca bebek hasreti çekip bebek sahibi olamayanları düşün o yüzden bebeğinize ievkat gösterin eşinizle. Sakince konuşarak çözmeye çalışın problemlerinizi
Beyza55- Nazli-61 her şeye alındığımı sürekli dikleştiğimi söylüyor ama ilk bebeğim ve ciddi anlamda bazen sanki onu istemiyormuş gibi hissediyorum
Beyza55- Anonim16 çok şükür rabbim aratmadı ama bulduğumu da bu üzgünlük ve stres ile kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Nazli-61 Beyza55- gayet normal yani hamilelikte alınganlık duygusallık hepimizin yaşadığı şeyler keşke böyle yapmak yerine biraz daha sabırlı ve yapıcı olsa ama halden anlamıyor bir çoğu maalesef 🙇🏻♀️