Merhaba güzel annelerim,
Sonunda ben de buraya doğum hikayemi yazabiliyorum. Aslında 4.5 ay oldu ama hesabıma giriş yapamadım yeni hesap açıp yazmak istedim. Çünkü doğuma son 2 ay kala ben hep pozitif başlıkta olan doğum hikayelerini okumak istiyordum. Neyse konumuza geri dönelim. 38. Haftamda doktorum istersen bu hafta bile yapabiliriz doğumu dedi ama ben oğlumun başak burcu olmasını istemediğim için kabul etmedim. 1 Ekim tarihine gün aldık ve 9 da ben gittim. Bu arada isteğe bağlı sezaryendi benimki. Saat 11′de aldılar beni doğuma. Doğumhaneye girdim korkudan tir tir titriyorum. Bana iğne yapmak için eğilmemi söylediler (en korktuğum ilk şey buydu) assslaaaa canım acımadı hiç hissetmedim sinek ısırığı bile daha çok hissediliyor herhalde. Neyse sonra yatırdılar tansiyon aleti falan takıldı. Yattığım yerde sanki böyle vapurda giderken istemsiz sallanırsınız ya aynı o şekilde sallanıyorum sonra midem bulandı 20 saniye sürmedi geçti 2-3 dakika içerisinde de hayatımın en güzel sesini duydum 😥 yanağıma koydular öptüm kokladım çok güzeldi 🥰 neyse oğlumu alıp götürdüler benim de dikişlerim atıldıktan sonra odaya geçtik. Ben suyu normalde çok tüketiyorum hamilelikte daha çok içtiğim için benim sütüm çok fazla geldi çok şükür. Gaz sorunu da yaşamadım çünkü kayısı kompostosu yapmıştım kendime. En korktuğum 2. şey de ilk yürüyeceğim andı o da hiç ama hiç korktuğum gibi geçmedi hamdolsun. 2 gece kaldım hastanede eve geldiğimde de banyomu yaptım makineye çamaşır falan attım hiç zorluk yaşamadım gerçekten rabbime bin şükür. Spinal doğum müthiş müthiş bir şey.