Gercekgulbahar Kızlar pazartesi şeker yüklemem var sonuçları ne zamana çıkıyor acaba birde sonuç göstermeye randevu almaya gerek varmı ?
Gercekgulbahar Sevvl yeni muyane oldum ve Bi daki kontrolüme 1 ay var sonucu çıktıktan sonra hemen göstermeye gidebiliyorum degilmi 1 ayı bekleme me gerek yok
ABoyAndTwinsBoysMoms Merhaba. Ben yükleme yerine şeker takip cihazı alıp evde kendim ölçtüm 1 hafta boyunca . O şekilde de düşünebilirsiniz. ☺️
Gercekgulbahar Sevvl devlet hastanesi üstelik ikiz hamileyim ayda 1 çağırıyor bende anlamadım hem kadın doğum hem perinatoloji takipliyim şuan üstelik doktorun kendi bile yok asistanı var o muayene ediyor
Sevvl Gercekgulbahar çok fazla canım ben ilk başlarda bile 2 haftada birdi şimdi her hafta pazartesi den pazartesiye olmaz canım o iş asıstanla falan ben bir dünya doktor degıstırdım beğenmeyip şimdi hem perınat hem normal kadın doğum takıplıyım doktor ve hastane değiştir derim
Gercekgulbahar Sevvl 3 ayım kaldı değiştirsem hepsi aynı tekrardan tahlil istiyorlar kullandığım ilaçları bile ben söylüyorum sonuç göstermeye gittiğimde sorarım artık
Gercekgulbahar Sevvl devlette bu yönden pis ya normalde özelde kontrollere gidiyordum ücretleri çok arttı devlete geçiş yaptım
Sevvl Gercekgulbahar kiz benim perınatoloji doktorumda devlette melek gibi her hafta çağırıyor özeldeki zaten Allah versin gitmesen arıyor 😂