Es5ra Merhaba hanımlar. 32 haftanın içine girdim bugün.doktorum randevu verdi 33.hafta için.Nst bağlayacakmış internetten araştırdım nasl bişeydir diye bilgi edindim.çevremde sorduğum çoğu kimse bunun için ekstra ücret alınmadığını söylediler ama doktorumuz bize ücretli dedi.sizlerin nasıldı peki?
DerinElif Es5ra Bende Pazartesi günü NST ye girdim bende 33 haftalık hamileyim ekstra ücret olarak 10 TL verdik
Yagmurmert Es5ra özellerde nst ücretli. Bende 32+5 haftalığım. Nstye girdim. Bebeğin kalp atışıyla senin kasılman var mı yok mu ona bakılıyo. Bi 25dakika sürüyor.
Es5ra Yagmurmert evet özel bizimki de arkadaşlarında dediği gibi ücret alınmamalı bence de zaten her tahlili için ekstra para ödüyoruz
Melisdindar 36 haftalığız devlet hastanesinde de giriyorum ücret ödemiyorum özel kliniğe de gidiyorum muayene ücreti dışında ekstra nst ödemesi yapmıyorum bence alınmaması lazım sonuçta bir ödeme gerçekleştiriyorsunuz kliniğe de..
Es5ra essyagiz ama orası ünlü bir hastane ilgi alaka ve bilgi olarak baya donanımlı kişiler çalışıyor😊
FulyaOnaralDoan essyagiz hangi medicalparka gidiyorsunuz? Bende medicale gidiyorum ama ücret almadılar
Arzuu34 FulyaOnaralDoan merhaba. Ben de göztepe medical parka nur dokuzeylüle gidiyorum. Sizin doktorunuz hangisi? Kac haftaliksiniz?
Hayalvemasal00 Es5ra özelse ucretli olabilir. Ama bndede kasilma vardi devlete gittim baktilar ama ucret almadılar
Es5ra Hayalvemasal00 kasılma dediğiniz nasıl bişey oluyor?ara ara kramp tarzı ağrı hissediyorum karnımda.batıyo gibi sonra biraz oturunca geçiyor.yarın 32 haftalığı dolduruyorum normal mi bu acaba